Angajatii Google au primit cate un smartphone G1 in locul primei de Craciun

Vineri, 26 Decembrie 2008, ora 23:08
1609 citiri
Angajatii Google au primit cate un smartphone G1 in locul primei de Craciun

Google a oferit angajatilor sai, anul acesta, ca bonus de Craciun, cate un smartphone G1, in locul traditionalei prime in valoare de 1.000 de dolari.

"Bonusul de sarbatori este o traditie la Google, este o modalitate extraordinara de a multumi tuturor pentru munca grea depusa. Anii trecuti am oferit bani. Anul acesta, am decis sa dam angajatilor un alt fel de cadou: un telefon de vis", se precizeaza intr-un mail al celor de la Google catre angajati, care au fost rugati in acelasi mail sa si testeze telefonul primit, informeaza Newsin.

Dispozitivul a intrat pe piata in luna octombrie cu platforma de operare produsa de Google si a avut pana in prezent vanzari de peste un milion de bucati, in timp ce principalul sau rival, iPhone de la Apple, a vandut acelasi numar de exemplare in doar trei zile.

Telefoanele au fost oferite la peste 80% din angajati, localizati in Statele Unite ale Americii, Europa, Canada, Australia, Singapore si Japonia, iar filialele din China si India au premiat angajatii cu cate 400 de dolari.

Compania are, in prezent, peste 20.000 de angajati, cu 9.000 mai mult decat in 2006. Din totalul angajatilor, jumatate au contracte de munca, fie ca sunt programatori sau lucreaza ca personal de intretinere.

In al treilea trimestru al acestui an, compania a angajat 519 oameni, mult mai putin decat in aceeasi perioada din 2007, cand au inceput sa lucreze pentru Google peste 2.000 de persoane.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#smartphone G1, #prima Craciun Google , #angajati