Ziare.com

Ce salarii primesc angajatii Google

Luni, 17 Ianuarie 2011, ora 21:05

   

Ce salarii primesc angajatii Google
Google este unul dintre cei mai cautati angajatori din lume, sute de mii de oameni fiind atrasi in fiecare an de salariile si conditiile de munca excelente oferite de compania cu sediul in Mountain View, California.

Potrivit portalului de joburi glassdoor.com cele mai mari salarii de la Google sunt de 200.000 de dolari anual si sunt castigate de directorii companiei.

Managerii financiari, de vanzari, sau de marketing, castiga intre 130.000 si 133.000 de dolari pe an, adica aproximativ 11.000 de dolari pe luna. Un inginer software cu experienta castiga in jur de 10.000 de dolari pe luna, in timp ce un incepator primeste 6.700 de dolari.

Si un administrator de baza de date primeste 7.000 de dolari pe luna, iar un analist de piata castiga 5.500 pe luna. Un Online Operations Strategist este platit cu 4.800 de dolari pe luna. Salarii mari primesc si un User Interface Designer (7.100 dolari/luna), Technical Solutions Engineer (8.600 dolari/luna).

Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/angajat. Afla mai multe AICI!

Google angajeaza si pentru biroul din Romania. Deocamdata cauta trei oameni, dar echipa se va mari pana la 708 angajati pana la sfarsitul anului.

Citeste mai multe despre Google salarii Google angajati
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 3972 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
5 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

mahhh...

... o fi vorba despre goagal sau gugal, ca tot merge dom' Vanghelie in America, sa priceapa si domnia sa care este despre ce, deci, este vorba...

 

Astea sunt salarii ?

Vai de capul lor ! Sa vina la ROMANIA ( Carpathian garden ) la CNADNR, la HIDROELECTRICA, la CNI , etc. La stat adica. La Goagalul asta trebuie musai un studiu de prefezabilitate ( 100 mil USD) , unu' de fezabilitate ( 200 mil USD) si o consultanta juridica de exceptie - UDREA sau STOICA & Asociatii. Altfel, pot sqa-si ceara falimentu' . Vai mama lor ...

 

@ elektor

Din păcate, tov. Vanghelie are "interesuri" mult mai mari pe la Vașinton decat un simplu GOAGĂL. Deși face parte din categoria "s-a dus b.. și s-a-ntors v...", el va sări parleazu' ocolului animalier și va uimi Romania cu realizările sale politice. Uite-așa cum il vedeți, nu se dă pe 3...președinți alogeni ai Romaniei postdecembriste, ci va completa...careul khazar in pofida tuturor așteptărilor. Că așa "vrea" omnipotenții săi...cosangenari.
Cat despre importanța salariilor de la Goagăl, nici că-i pasă tov. Vanghelie, care incă este, din păcate !

 

conform statisticilor guvernului SUA

o asistenta medicala castiga in medie 77000 USD/an iar un medic 240000 USD/an , joburi din care se pensioneaza angajatii ,spre deosebire de Google sau Microsoft unde salariile programatorilor sunt la nivelul de asistente medicale ( 70-80000 USD/an ) dar sunt evaluati anual si o parte din ei sunt concediati .

 

Rezonabile salarii

Apropo de salarii,o oarecare contabila la noi fara facultate de la o oarecare farmacie(lant farmaceutic)are 2500 euro plus avantajele medicamentelor pe care le comercializeaza ilegal precum si a multimii de produse cosmetice si intretinere de lux pe care le ia pe retete de medicamente.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor