Omul de 100 de milioane de dolari de la Google paraseste compania - Iata ce planuri are

Marti, 09 Iunie 2015, ora 11:57
4694 citiri
Omul de 100 de milioane de dolari de la Google paraseste compania - Iata ce planuri are
Foto: Twitter/Neal Mohan

In urma cu patru ani, Google i-a dat actiuni in valoare de 100 de milioane de dolari unui angajat pentru a nu pleca la rivalii de la Twitter. Insa de curand el a fost "curtat" de Dropbox si se pare ca va parasi compania din spatele celui mai mare motor de cautare din lume.

E vorba de Neal Mohan, informeaza Re/Code.

El a ajuns la Google in 2008, dupa ce compania a cumparat firma de publicitate online DoubleClick. Acolo ocupa pozitia de vicepresedinte la divizia de strategie si dezvoltare de produse.

Facebook sufla clientii Google din publicitatea digitala

La gigantul IT a lucrat alaturi de Susan Wojcicki, in acelasi domeniu, al reclamelor.

Insa plecarea lui Mohan la Dropbox - care pune la dispozitie un serviciu de stocare a fisierelor, fotografiilor si videoclipurilor in cloud - vine intr-un moment crucial pentru aceasta companie, in conditiile in care trece printr-o perioada de tranzitie, intr-o piata cu o concurenta acerba, sustine Business Insider.

Aici, el se va ocupa de managementul produselor.

Nu e primul angajat Google care pleaca la Dropbox. Dennis Woodside, care a condus divizia Motorola, a parasit compania dupa ce acest departament a fost vandut catre Lenovo, in urma cu 18 luni. La Dropbox, el a fost numit director de operatiuni.

C.P.

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#angajat Google pleaca Dropbox, #pleaca director Google , #angajati