Google face schimbari importante: un nou logo si o noua interfata pentru Chrome (Galerie foto)

Vineri, 20 Septembrie 2013, ora 13:48
4391 citiri
Google face schimbari importante: un nou logo si o noua interfata pentru Chrome (Galerie foto)
Foto: Arhiva

Google a pregatit schimbari pentru serviciile sale, astfel ca incepand de vineri motorul de cautare are un nou logo, iar interfata browserul-ului Chrome beneficiaza de schimbari importante la design.

Gigantul IT a renuntat la efectele 3D pentru sigla, iar culorile sunt mai putin intense fata de cea anterioara, scrie TheNextWeb.

In plus, modificarile nu sunt doar de ordin vizual, ci si functional.

Astfel, in browser-ul Chrome toate serviciile Google din partea de sus a ecranului, care erau insiruite pe o banda neagra, sunt disponibile de acum intr-un meniu de aplicatii sub forma de grila, situat in partea dreapta sus.

Google a testat acest design din luna februarie. Acest meniu este menit sa fie similar meniurile aplicatiilor pe care compania le ofera deja pe Android, Google Chrome si Google Drive.

Compania firma ca schimbarile sunt menite sa reduca dezordinea din vechea interfata, oferind totodata o experienta coerenta in cadrul serviciilor Web si aplicatiilor sale prin utilizarea unor elemente grafice comune.

Schimbarea facuta la logo:

Cum arata bara de cautare inainte:

Si cum arata acum:

Meniul grila cu serviciile Google:

#schimbari Google, #Google logo nou, #Google schmbare logo, #Google schimbare meniu cautare, #Google schimbari Chrome, #Google Chrome bara meniu , #Chrome