Inaltarea Chrome si decaderea Mozilla Firefox: Ce mai folosesc romanii

Duminica, 19 Ianuarie 2014, ora 20:32
4091 citiri
Inaltarea Chrome si decaderea Mozilla Firefox: Ce mai folosesc romanii

Unul din romani foloseste browserul Google Chrome pentru a naviga pe Internet, acest browser avand aproape jumatate din cota de piata din Romania.

Totodata, cota de piata a browserului Mozilla Firefox a scazut dramatic odata cu inaltarea Chrome, insa nici Internet Explorer nu sta deloc bine la aceasta categorie, relateaza Capital.

Astfel, in luna decembrie a anului trecut browserul de la Google avea o cota de piata de 48,37% in Romania, in conditiile in care in urma cu un an aceasta nu sarea de 40 de procente.

In acelasi timp, browserul Mozilla Fierefox a ajuns, in decembrie 2013, la o cota de piata sub 30%, in conditiile in care la finalul lui 2012 avea 35,68% cota de piata.

Totusi, intr-o situatie mult mai proasta se afla afla Internet Explorer, browserul celor de la Microsoft, care a scazut intr-un singur an de la 17,31% la 13,18% intr-un singur an.

Citeste si:
Ucidere din culpă? Iohannis&Cîțu au văzut micile sicrie?
Ucidere din culpă? Iohannis&Cîțu au văzut micile sicrie?
La secțiile de terapie intensivă sunt aproape 50 de copii infectați cu Covid-19, care se zbat între viață și moarte. Nu toți pot fi salvați. Săptămâna trecută au murit deja unii,...
Istoria guvernelor României
Istoria guvernelor României
O fi bimilenară istoria ceaușistă a poporului român, dar istoria documentată a guvernelor României nu este mai veche de 159 de ani. În tot acest timp, Principatele Unite, apoi Regatul...
Sursa: Ziare.com