Google si-a gasit un partener: Vom crea un dispozitiv emblematic

Joi, 27 Martie 2014, ora 17:59
1799 citiri
Google si-a gasit un partener: Vom crea un dispozitiv emblematic
Foto: Google

Google a facut un pas inainte pentru ochelarii sai inteligenti, avand in vedere ca a incheiat un parteneriat cu o companie care le va da un aspect modern.

Luxottica - ce detine Ray-Ban, Oakley, Persol si Burberry - va pregati o varianta stilizata pentru Google Glass, scrie The Register.

Compania care realizeaza ochelari de soare a precizat, intr-un comunicat, ca va lucra cu gigantul IT "la crearea unui dispozitiv care va fi emblematic".

Pentru a face acest lucru, ele vor stabili echipe care sa lucreze impreuna pentru a gasi un punct comun intre tehnologie si stil.

Parteneriatul aduce avantaje mari celor de la Google. Ochelarii inteligenti Glass au fost perceputi pana acum ca un dispozitiv pentru IT-isti, cu slabe sanse sa ajunga foarte populari.

In consecinta, sarcina Luxottica este sa ii transforme in niste accesorii vestimentare inteligente, pentru a putea castiga interesul mai multor persoane.

Google Glass intra pe piata medicala: Ochelarii inteligenti, dotati cu lentile de vedere

Mai mult, ei vor fi vanduti in magazinele de lux ale companiei Luxottica, astfel ca vor avea o piata larga de desfacere.

De asemenea, cel mai probabil, Google Glass vor fi insotiti si de telefoanele Nexus, prin care se pot conecta la Internet, mai arata sursa citata.

Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
YouTube a implementat recent un nou codec destinat îmbunătățirii eficienței compresiei video, dar această schimbare a generat probleme pentru utilizatorii de dispozitive mai vechi, inclusiv...
#Google Glass Ray Ban, #Google Glass ochelari soare, #Google Glass utilizare , #Glass