Google a anunțat lansarea unei noi aplicații de productivitate. Ce funcții oferă

Marti, 16 Aprilie 2024, ora 12:50
2350 citiri
Google a anunțat lansarea unei noi aplicații de productivitate. Ce funcții oferă
FOTO Google

Google a anunțat lansarea unei noi aplicații de productivitate, Google Vids, concepută pentru a optimiza crearea prezentărilor animate în mediul corporate. Aceasta a fost prezentată în cadrul evenimentului Google Cloud Next ’24, care a avut loc pe 9 aprilie, sugerând că noul instrument ar putea avea un impact semnificativ asupra modului în care companiile desfășoară prezentările.

Google Vids se alătură suitei Google Workspace, completând aplicațiile deja existente precum Drive, Meet, Docs, Sheets și Slides. Potrivit descrierii oferite de Google, Vids va funcționa ca un asistent video all-in-one, care permite utilizatorilor să scrie, producă și editeze videoclipuri, toate acestea destinându-se exclusiv utilizării profesionale.

Ce oferă noua aplicația Google Vids

Aplicația promite să simplifice procesul de creare a prezentărilor, permițând utilizatorilor să înceapă cu un șablon ușor editabil, care poate fi transformat rapid într-un clip video. Interacțiunea cu Vids este intuitivă: utilizatorii descriu scurt ce doresc să realizeze, adaugă resurse vizuale și lasă inteligența artificială să construiască un storyboard editabil. În doar câteva minute, aceasta oferă o schiță a prezentării, permițând ajustări stilistice și modificări ale conținutului.

Funcția de colaborare integrată în Vids permite utilizatorilor să lucreze împreună cu colegii pe parcursul întregului proces creativ, asigurându-se că rezultatul final îndeplinește toate cerințele specifice ale mediului de afaceri. Odată ce prezentarea video este generată, utilizatorii pot modifica detaliat segmentele video, imaginile, muzica de fundal și pot adăuga o narativă personalizată.

Deși Google nu a oferit o dată specifică de lansare, se știe că Vids va fi disponibil începând cu luna iunie în cadrul Google Workspace Labs, beneficiind de o integrare profundă cu tehnologia AI Gemini pentru a răspunde chiar și celor mai exigente cerințe profesionale.

Quarterly Report - Editia 4

Opera și Google fac echipă. Cu ce îmbunătățiri vine browser-ul
Opera și Google fac echipă. Cu ce îmbunătățiri vine browser-ul
Utilizatorii browserului Opera beneficiază de mult timp de capacitățile AI dezvoltate de OpenAI, integrate în asistentul AI încorporat, Aria. Recent, Opera a anunțat o colaborare cu Google...
Google Photos pregătește o nouă funcție de editare video: Moment Cinematic. Ce știe să facă
Google Photos pregătește o nouă funcție de editare video: Moment Cinematic. Ce știe să facă
Google Photos nu este doar una dintre cele mai bune aplicații de galerie pentru Android, fiind preinstalată pe aproape toate dispozitivele Android, ci și o platformă care face retrăirea...
#Google, #aplicatie, #inteligenta artificiala , #Google