Google a extins accesul la funcția Magic Editor. Ce dispozitive o pot accesa

Miercuri, 17 Aprilie 2024, ora 01:55
2680 citiri
Google a extins accesul la funcția Magic Editor. Ce dispozitive o pot accesa
FOTO: GSMArena

Google a extins accesul la funcția Magic Editor, inițial disponibilă exclusiv pe telefoanele Pixel 8, la întreaga serie Galaxy S24 și alte dispozitive Android.

Mișcarea demonstrează intenția Google de a face din Android un ecosistem mai atractiv, comparabil cu iOS, oferind utilizatorilor caracteristici premium fără a impune achiziția unui dispozitiv de top.

Funcția Magic Editor, parte a suitei de aplicații Galaxy AI, le permite utilizatorilor să editeze fotografii în moduri complexe, inclusiv ajustarea poziției, eliminarea obiectelor nedorite și modificarea elementelor de fundal direct pe dispozitivul mobil. Aceste editări sunt procesate pe serverele Google, implicând costuri directe pentru companie.

Într-un gest surprinzător, Google ar putea beneficia indirect de pe urma concurenței, inclusiv Apple, care, conform zvonurilor, ar putea licenția tehnologia Generative AI de la Google, scrie Android Authority.

Google va limita numărul de editări gratuite

Pentru a gestiona costurile, Google va limita numărul de editări gratuite pe care utilizatorii non-Pixel le pot efectua lunar, încurajându-i să opteze pentru abonamentele Google One pentru acces nelimitat. Această strategie ar putea extinde și monetiza utilizarea funcțiilor bazate pe AI, fără a restrânge accesul la tehnologii avansate.

Magic Editor este promovat drept unul dintre cele mai avansate instrumente de editare foto disponibile, permițând modificări extinse după capturarea fotografiilor. Deși funcția a fost exclusivă pentru proprietarii de Pixel 8, accesul extins ar putea atrage un public mai larg, sporind popularitatea și adoptarea serviciilor Google bazate pe abonament.

Quarterly Report - Editia 4

Google lansează Android 15 Beta 2 cu noi funcții. Lista completă de actualizări
Google lansează Android 15 Beta 2 cu noi funcții. Lista completă de actualizări
Cu ocazia evenimentului Google I/O 2024, Google a lansat versiunea beta 2 pentru sistemul de operare Android 15. Aceasta este prima versiune care poate fi testată și pe alte dispozitive, nu doar...
Samsung Galaxy Z Fold 6 Slim: Noi specificații dezvăluite. Ce va oferi smartphone-ul
Samsung Galaxy Z Fold 6 Slim: Noi specificații dezvăluite. Ce va oferi smartphone-ul
Zvonurile despre noile modele Samsung Galaxy Z Fold 6 Ultra și Z Fold 6 FE au circulat de ceva vreme, iar acum a apărut informația despre o posibilă variantă suplimentară, denumită Samsung...
#Google, #Android, #galaxy, #pixel , #Google