Google Photos pregătește o nouă funcție de editare video: Moment Cinematic. Ce știe să facă

Miercuri, 29 Mai 2024, ora 23:03
1791 citiri
Google Photos pregătește o nouă funcție de editare video: Moment Cinematic. Ce știe să facă
FOTO: GSMArena

Google Photos nu este doar una dintre cele mai bune aplicații de galerie pentru Android, fiind preinstalată pe aproape toate dispozitivele Android, ci și o platformă care face retrăirea amintirilor, oferind instrumente practice precum arhiva integrată.

Aplicația Android include și funcții avansate de editare, cum ar fi blurul portretului și ștergerea magică, care permit transformarea chiar și a fotografiilor rapide din evenimente memorabile în imagini prezentabile.

Ce este Moment Cinematic, de la Google Photos

În acest context, Google dezvoltă un nou instrument de editare numit Moment Cinematic. Această funcție permite convertirea oricărei imagini statice într-o fotografie cinematică, folosind datele de adâncime pentru a crea un scurt clip care arată subiectul din prim-plan mișcându-se încet pe fundal, creând astfel un efect de paralaxă.

Moment Cinematic este similar cu opțiunea de fundal cinematic disponibilă pe telefoanele Pixel de la Google, care folosește senzorii dispozitivului pentru a detecta mișcarea și a potrivi efectul de paralaxă, oferind astfel o adâncime accentuată imaginii.

Recent, cercetătorul de aplicații Google și informatorul AssembleDebug a declarat pentru Android Authority că codul din versiunea 6.84.0.634885033 a Google Photos sugerează dezvoltarea unei funcții similare pentru videoclipuri. Aceasta ar putea fi denumită tot Moment Cinematic și va adăuga automat un efect de slow motion la segmentele de videoclip, asemănător cu funcția autonomă de fotografii cinematografice.

Samsung Galaxy S24 FE: Detalii despre cameră și specificații
Samsung Galaxy S24 FE: Detalii despre cameră și specificații
Samsung Galaxy S24 FE este așteptat să fie lansat mai târziu în acest an, continuând seria Fan Edition cu o variantă mai accesibilă a flagship-ului Galaxy S24. S24 FE va succeda modelului...
Vești bune pentru șoferi! Android Auto lansează o nouă aplicație așteptată
Vești bune pentru șoferi! Android Auto lansează o nouă aplicație așteptată
Sistemele precum Android Auto și CarPlay le permit utilizatorilor să rămână conectați la aplicațiile lor și să interacționeze cu dispozitivul mobil fără distragere, fie prin comenzi...
#Google, #Android, #fotografii , #Google
  1. ”Doriți bacon la înghețată?”. Experiențele bizare alea clienților cu inteligența artificială de la Mc Donald's VIDEO
  2. Țara din NATO care cheltuie cel mai puțin din PIB pe apărare. Și România se situează sub media recomandată
  3. Declin puternic pentru economia și corporațiile europene, în ultimii 20 de ani! Viitorul nu oferă motive de optimism
  4. Un nou mod de a urmări știrile! Yahoo News lansează o aplicație inovatoare, alimentată de inteligența artificială
  5. Ce efecte are campania de returnare a ambalajelor: În 6 luni s-au colectat 29.000 de tone de materiale reciclabile
  6. Profit record al BNR în 2023. Banca Națională justifică veniturile ridicate prin deciziile controversate luate de coaliția de guvernare în ultimul an
  7. Întârzieri flagrante pe Centura Bucureștiului. Pro Infrastructura: „V-am zis același lucru de fiecare dată și repetăm: imposibil august sau septembrie”
  8. Cele trei modele de autoturisme SUV care trebuie evitate atunci când sunt vândute second hand
  9. Când începe preavizul în cazul în care ești concediat. Decizie importantă pentru angajați
  10. Valentin Bârgău (Restart Energy) la Quarterly Report: ”Dorim să ne alăturăm pe piața principală. IPO-ul este în pregătire”