Google ia fata Microsoft: Profitul si vanzarile au crescut

Vineri, 20 Iulie 2012, ora 12:29
2164 citiri
Google ia fata Microsoft: Profitul si vanzarile au crescut
Foto: organic4all.com

Google a anuntat o crestere a vanzarilor si a profitului, in semestrul al doilea din 2012, spre deosebire de Microsoft, care a inregistrat pierderi pentru prima data in istorie.

Compania lui Larry Page a avut un profit net de 2,79 miliarde de dolari, mai mult cu 11% comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, scrie BBC.

Google a precizat ca si veniturile totale au avut un avant considerabil, de 35%, dupa achizitionarea Motorola, pana la 12,2 miliarde de dolari.

Ca rezultat, actiunile au crescut cu 3% dupa publicarea informatiilor.

Pe langa faptul ca obtine multi bani din publicitatea pe Internet, Google mai este si producatorul sistemului de operare Android pentru dispozitivele mobile.

In trimestul al doilea, firma a lansat tableta Nexus 7, despre care Larry Page a precizat ca a primit recenzii excelente.

Comparativ, Microsoft a avut pierderi de 6,2 miliarde de dolari, inregistrate de divizia de publicitate online Aquantive, pentru prima data de la listarea companiei pe bursa.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ce a facut Marcel Bolos, ministrul de Finante, saptamana asta
Ce a facut Marcel Bolos, ministrul de Finante, saptamana asta
Proiectele de tip parteneriat public-privat reprezinta viitorul si de aceea am participat la IMF/WB Constituency Meeting 2024, pentru a discuta cu expertii si a vedea cum pot fi create noi...
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
#profit Google trimestru doi, #castig Google trimestru doi, #profit Google , #Larry Page
Comentarii