Ai uitat unde ti-ai parcat masina? Cum te poate ajuta Google

Joi, 10 Aprilie 2014, ora 11:01
4987 citiri
Ai uitat unde ti-ai parcat masina? Cum te poate ajuta Google

Gigantul Google vrea sa dea o mana de ajutor soferilor care nu isi amintesc locul in care au parcat masina.

Aceasta functie va fi integrata in aplicatia Google Now, scrie Business Insider.

Chiar daca ideea nu pare a fi una revolutionara, ea s-ar putea dovedi a fi utila, mai ales cand iti lasi automobilul in parcarea uriasa din mall sau supermarket.

Cum functioneaza? Google Now va detecta pur si simplu momentul in care ai coborat din masina si va retine localizarea acesteia prin intermediul GPS.

Informatia a fost descoperita de publicatia Android Police, care sustine ca functia va fi lansata in viitorul apropiat.

Intr-adevar, exista mai multe aplicatii care promit ca te vor ajuta sa iti gasesti masina, insa integrarea acestei functii in Google Now este un plus pentru utilizatorii de smartphone care au deja instalata aceasta aplicatie.

Pana acum, ea iti oferea informatii precum data la care ar trebui sa platesti facturile, insa noua functie o va face si mai atractiva, conchide Business Insider.

Cum poti sa eviti din timp accidentele din trafic - o noua functie Google Now

Recent, utilitatea Google Now a fost extinsa prin adaugarea unei functii care ii avertizeaza pe participantii din trafic atunci cand se intreapta catre locul in care a avut loc un accident, astfel ca vor putea sa ocoleasca din timp zona cu probleme.

C.P.

Citeste si:
Paznicul Constituției și judecata cu dublă măsură
Paznicul Constituției și judecata cu dublă măsură
Citim deseori în presă că partidele de dreapta nu au reușit să aibă o Curte Constituțională care să le fie „favorabilă“. Curtea Constituțională a României este din nou în...
Marcel Boloș, numit ministru al Cercetării. Klaus Iohannis a semnat decretul
Marcel Boloș, numit ministru al Cercetării. Klaus Iohannis a semnat decretul
Preşedintele Klaus Iohannis a semnat vineri, 28 ianuarie, decretul privind numirea lui Marcel Boloş în funcţia de ministru al Cercetării, Inovării şi Digitalizării, a informat...