Ce legatura exista intre Google si CIA?

Sambata, 24 Septembrie 2011, ora 10:07
4205 citiri
Ce legatura exista intre Google si CIA?
Foto: Arhiva

"Google este interconectat cu Guvernul SUA si are relatii cu CIA", sustine Steve Rambam, fondator si CEO al agentiei internationale de detectivi Pallorium.

Informatiile personale publicate de oameni prin intermediul Internetului sunt folosite frecvent pentru marketing. Cazuri de frauda sau furturi de identitate exista demult, insa, ceea ce se stie mai putin sau se ascunde este ca la toate aceste informatii au acces si guvernele marilor puteri.

"Oamenilor le pasa din ce in ce mai putin de intimitatea lor, sau cel putin asa se comporta. Cea mai mare parte a cantitatii de date este pusa la dispozitie de buna voie, de catre utilizatori.

Locatia, preferintele personale, religia, orientarea sexuala, preferintele politice, prieteni, familie, carti citite, toate acestea sunt informatii folositoare pentru serviciile secrete, sunt o fereastra catre sufletul vostru. Toate acestea le puneti singuri la dispozitie. Si, desigur, sa nu uitam despre Sfantul Graal al investigatiei - locatia si fotografiile. Voi raportati mereu locatia in care va aflati si postati fotografii", a declarat, pentru Russia Today, Steve Rambam.

Fondatorul Pallorium sustine ca multe site-uri de socializare coopereaza cu diverse institutii guvernamentale, iar, in anumite situatii, sunt chiar controlate de acestea.

Acces numai pentru serviciile secrete

"Serviciile secrete specializate in infractiuni cibernetice sunt suficient de inteligente incat sa puna unul dintre serviciile lor tehnice sa intre pe Internet si sa se uite pe pagina ta de Facebook, pe fluxul de Twitter, pe fluxul de YouTube.

Nu cred ca e nevoie sa ceara permisiunea acestor site-uri. Si nu e vorba doar de site-urile retelelor sociale.

Google este intim interconectat cu guvernul SUA. Google are, de fapt, relatii cu CIA, are o relatie apropiata cu NASA, Google are intrare accesibila numai serviciilor secrete. Nu spun ca e ceva rau, dar oamenii ar trebui sa fie constienti de acest lucru", incheie Rambam.

Nu este pentru prima oara cand exista informatii legate de o posibila cooperare dintre Google si Agentia Centrala de Informatii. In 2006, un fost agent CIA dezvaluia ca Agentia a finantat lansarea Google, avand chiar un om de legatura angajat al Google.

CIA a finantat Google?

Robert David Steele a declarat atunci, in cadrul unui show televizat, ca "Google a luat bani de la CIA pentru lansare si dezvoltare", potrivit Prison Planet. Afirmatiile lui Steel sunt numai unele dintre cele facute de diferiti oameni aflati in legatura cu Google sau cu CIA, in decursul anilor.

Anul trecut, Google si CIA au investit impreuna cate 10 milioane de dolari intr-o companie care sa monitorizeze internetul in timp real, informatia urmand sa fie folosita pentru prezicerea viitorului, anunta, in 2010, ABC.

Compania se numeste 'Recorded Future (Viitorul inregistrat N.R.) si supravegheaza zeci de mii de site-uri, bloguri, conturi de pe retelele de socializare pentru a afla relatiile si conexiunile dintre oameni, organizatii, actiuni si incidente.

#Google legaturi CIA, #google servicii secrete, #servicii secrete internet , #stiri Google