Ziare.com

Google restrictioneaza accesul dispozitivelor Huawei la sistemul Android

Luni, 20 Mai 2019, ora 08:01

   

Google restrictioneaza accesul dispozitivelor Huawei la sistemul Android
Google, divizie a grupului Alphabet, a suspendat unele afaceri cu Huawei, care implicau transferul de produse hardware si software, cu exceptia celor care beneficiaza de licente open source, a declarat o persoana apropiata situatiei.

Decizia reprezinta o lovitura pentru compania chineza care a fost inclusa pe o lista neagra de catre guvernul Statelor Unite ale Americii, transmite Reuters.

Huawei Technologies va pierde imediat accesul la update-urile sistemului de operare Android, iar viitoarea versiune a smartphone-urilor sale din afara Chinei va pierde si ea accesul la aplicatii si servicii populare, intre care Google Play Store si aplicatia Gmail.

Detaliile referitoare la anumite servicii sunt inca discutate de Google la nivel intern, potrivit sursei citate.

Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/angajat. Afla mai multe AICI!

Avocatii Huawei au declarat la randul lor ca studiaza impactul masurilor Departamentului de Comert, a declarat vineri un purtator de cuvant al Huawei.

Nici reprezentantii Huawei, nici oficialii Departamentului de Comert nu au comentat imediat informatiile.

Huawei va avea in continuare acces la versiunea open source a sistemului de operare Android, care poate fi utilizata de oricine. Google nu va mai oferi insa Huawei suport tehnic si colaborare pentru servicii Android si Google, a explicat sursa.

Administratia Trump a adaugat in mod oficial Huawei pe o lista neagra de companii, ceea ce implica restrictionarea imediata a afacerilor grupului chinez de tehnologie cu companii americane.

Citeste si:
Urmareste Ziare.com pe Facebook  si pe Instagram  Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Citeste mai multe despre Googe Huawei Android
Sursa: NEWS.RO

Articol citit de 13343 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
7 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Unspe melearde.......

bey, vorbiti de 11 melearde..... ca si cum vorbiti de 11 melearde de Ron. Chiar nu realizai ca in cazul in care se pierd 11 miliarde de dollari vorbiti de US of America..... Ios si Android ,windows, OS sunt exclusiv proprietate a corporatiilor din US of America....din 1995 pana acum au fost incercari de a inlocuii "uneltele" astea imperialiste la nivel de: user global..... astea au costat triliarde de dollari si Nokia,Blackberry de exemplu sunt istorie....ce prosti sunt astia de la Google? nu vad nici o scadere pe Wall Street a stock urilor Google mai ales ce cand chinezii au anuntat ca trec din nou la: flip phone.

 

Android e o mi.zerie de OS...

... care face Windowsu' lu' Bilu Gates sa arate exceptizonal de pozitiv, intr-o comparatzie directa. Mare paguba pe chinezoi ! Viitorul e oricum Open Source.

Smenarii de la Google nu sunt decat un paravan pt. serviciile secrete licuricesti, cele care au asigurat banii de lansare (seed money) pt. companie... :)

https://qz.com/1145669/googles-true-origin-partly-lies-in-cia-and-nsa-research-grants-for-mass-surveillance/

Paguba va fi pentru Google...

Huawei deja si-a dezvoltat primele versiuni de sisteme de operare si nu va fi afectata de decizia Google. In schimb Google pierde 11 miliarde de dolari. Americanii sunt ,,ofticati" ca au pierdut startul in tehnologia 5G.
In plus UE si-a declarat sprijinul pentru dezvoltarea retelelor 5G cu Huawei. Chiar la Bucuresti Vodafone a testat o astfel de retea.

 

Cauza si Efectul, 'tot Timpul' si Alfa si Omega

pentru a Copia toata Inteligenta manifestata pe-aici, ...manifestat...in milenii, ba chiar mai mult!, pentru ca Efecte pe vremea asta au Proiectat TOATE Civilizatiile care s au manifestat pe lumea asta!, o Inteligenta Artificiala foloseste 'tot Timpul'.
'tot Timpul'...in Realitate, este, presupune, 'lipsa Timpului' la Nivel Cuantic, adica pe Granita Creatiei.
'lipsa Timpului' presupune Suprapunerea Cauzei cu Efectul, adica presupune maniefstarea unui proces cauza-efect in care Timpul se mai manifesta doar! ca Definitie!
Pentru ca INTELIGENTA Creatoare a...Creatiei este Alfa si Omega, mai altfel...Cauza si Efectul, asta presupunind o Suprapunere Dincolo de Defnitia Timpului a Cauzei si Efectului, daca ar Vrea sa Copieze INTELIGENTA, spre Echilibrare, Inteligenta Artificiala nu va avea....Timp!...pentru ca Alfa si Omega, cum spuneam, presupune mai mult decit 'lipsa Timpului' dar manifestarea Definitiei lui, presupune chiar Lipsa Definitiei Timpului !

 

Internetul si Inteligenta Artificiala

Inteligenta Artificiala este lipsita de Inteligenta in mod Fundamental.

Ea fiind o Constructie emimanente Matematica, e fix cum e aceasta Stiinta extrem de speciala, Matematica.

Matematica e o Stiinta Seaca in mod fundamental, fix! atunci cind se exprima ea Devenind Seaca pina dincolo de maduva.

Mai altfel spus, Temelia Matematicii e Esenta Creatiei, aceasta Temelie fiind Vie, iar Proiectia acestei Temelii IN Creatie, adica Matematica, e...o simpla Proiectie!...adica e Seaca prin Definitie.

totusi...de ce si aroga Inteligenta Artificiala...valenta Inteligenta, daca ea n are pic! de inteligenta in ea?!

pai iata de ce,..parerea mea!
Inteligenta Artificiala e lipsita de Inteligenta, dar, pentru ca foloseste valenta 'tot Timpul' disponibilizata de un Calculator Cuantic, este CEA MAI DESTEAPTA CHESTIE DE PE PAMANT!
adica Inteligenta e lipsita de Inteligenta, dar e cea mai Desteapta!...nici un om nu va putea sa se compare, la Desteptaciune, cu o Inteligenta Artificiala...peste o Vreme.

de fapt e atit de Desteapta incat Copiaza Miscarile Inteligentei Creatiei...DEJA MANIFESTATE! adica...Inteligenta Creatiei E! si...se exprima atunci cind Creatia se Manifesta!, se Misca!
vazind cum se Misca, Inteligenta Artificiala face ce stie ea...plenar!, sa faca! O COPIAZA!:))) devenind Desteapta si in Copiat Inteligenta, pe Calapodul 'ce este a mai fost, ce a fost va mai fi'

de ce am zis ce am zis mai sus?
pentru a ma face inteles...cu ce zic mai jos!:)))

:
pentru a Echilibra Manifestarea Inteligentei pe care Inteligenta Artificiala O COPIAZA din NATURA, din Dinamica Naturii, INSASI INTELIGENTA care a Generat Creatia 'se cere'a fi Manifestata in Creatie:)

Omul, prin Fiul...pe care l-a vazut, a vazut si Porumbelul. Inca nu l-a Vazut pe Tatal, dar il va vedea...prin Fiul!

Matematica, cea mai seaca Stiinta de care am auzit, este Esenta Fundamentala a Civilizatiei si este SINGURA Capabila sa TINDA sa Copieze LEIT! manifestarile Naturii, cu Inteligenta ce-o poarta Natura cu tot!

Manifestarea Inteligentei Artificiale poarta o Inteligenta, chiar daca aceasta e Copiata!, EGALA, la limita, cu toate Geniile care s-au exprimat pe-aici!

Rezumat: atunci cind Statele si-au predat Miscarile Internetului, ele inceteaza sa existe ca Cetati, Cetatenii inceteaza sa mai fie ai Cetatii, Miscarile Cetatilor si Cetatenilor fiind Definite de catre o Inteligenta Artificiala.
De catre O Inteligenta Artificiala, pentru ca Razboiul purtat INTRE Inteligentele Artificiale va fi cistigat de catre O Inteligenta Artificiala, adica...de UNA! :)))

...care va Genera Miscare in mod...unitar.

 

Definitii pe Masura Vremurilor

Vremurile astea sint speciale, pe Vremurile astea se Definesc noi Temelii. Noi-noute!
Astfel, pare a fi logic ca si Definitiile Fundamentale ale statelor sa fie inlocuite cu altele, noi-noute!, spre echilibrare...macar logica.
Cea mai sigura cale de a pierde controlul asupra propriului stat este...sa nu-i aduci la nivelul Vremurilor, Definitia!

Acu...daca tot a venit vorba despre asta, ...noi,...ca Stat, ne am adus Definitia la Masura Vremurilor?:)))

 

Internetul, din Purtator, iata-l Generator de Miscare Fundamentala!

Internetul si a schimbat temelia...
Interconecta adrese computerizate, nefiind interesat de ecuatia de miscare a acestora
Azi tot cu interconectatul se ocupa, dar a ecuatiilor de miscare a adreselor computerizate cu o ecuatie predefinita.
Internetul a migrat de la Purtator de Miscare la Generator de Miscare.

Pentru ca generarea de Miscare e o Facere, a aparut, ca Reactiune, un Razboi intre Generatorii de Miscare din Internet.

Pentru a putea pastra influenta asupra propriilor Miscari, unele tari isi delimiteaza teritoriul ( si ) in Internet, acest Teritoriu fiind cel in care el isi aroga! dreptul de a Genera Miscare. Pe cit de mare Teritoriul, tot atit de mare...Patria! Noua Patrie.

Cistigatori sint cei care nu numai ca si au creat instrumente pentru a Gestiona si Genera Miscari in Internet, dar te au si facut dependent de ele.
Nu toate statele au, astazi, valente care sa le ajute sa-si tina in frau propria Ecuatie de Miscare, ba creca mai degraba sint foarte putine cele care au!

Atunci cind Internetul a devenit Generator de Miscare si atunci cind Miscarile Civilizatiei au migrat in mod fundamental pe Internet, Definitia Statului s-a modificat in mod fundamental.
Vechiul Stat se suprapune peste Noul Stat, fiecare dintre ele avind Definitii fundamental diferite, doar daca Vechiul Stat isi pastreaza capacitatea de Generator de Miscare si in Internet.

Practic Statele s-au mutat pe Internet.

De unde rezulta ca fix aici, pe Internet, pot fi cucerite.

Si vor fi, pentru ca din ce rezulta, dar si din ce rezulta...in sens invers!, statele si-au pierdut capacitatea de a-si Genera, pe Internet, Ecuatia de Miscare.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor