Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

De sarbatori, 24 de functii noi de la Google

Sambata, 15 Decembrie 2012, ora 19:32
2516 citiri
De sarbatori, 24 de functii noi de la Google

Google a anuntat lansarea a 24 de functii noi pentru sistemul Android si pentru aplicatiile iOS, aceastea urmand sa fie disponibila inainte de sarbatori.

Digital Trends scrie ca noile functii sunt destinate serviciilor Google Hangouts si Google Plus, precum si pentru Facebook si Twitter.

Astfel, utilizatorii sistemului Android isi vor putea actualiza profilele mai usor ca niciodata, iar Google+ va fi cu un pas mai aproape de concurentii Facebook si Twitter, intrucat va introduce o alerta pentru notificari despre postarile din cercurile lor.

Noile functii vizeaza si Google+ Communities, echivalentul grupurilor de pe Facebook, astfel ca utilizatorii vor putea sa posteze, sa comenteze si sa acceseze continutul publicat de alti membri ai comunitatii.

De asemenea, cei care folosesc Google Instant pentru a incarca fotografiile direct de pe smartphone nu vor mai putea stoca in mod nelimitat continut, ci doar pana in 5GB de memorie. Cu toate acestea, rezolutia imaginilor incarcate nu va mai fi restrictionate, astfel ca utilizatorii vor incarca fotografiile la calitatea originala.

Google Photo Sphere se muta si pe Google+, astfel ca userii vor putea incarca imagini panoramice pe profilele lor.

Printre noile functii se mai numara si una care permite utilizatorilor de Google+ sa trimita invitatii la evenimente si catre cei de pe alte platforme, cum ar fi IM, email sau Facebook.

Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
#noutati sarbatori Google, #noutati Google Plus, #sistem Android iOS Google , #stiri Google