Google anunta parteneriate TV cu HBO si multi altii

Marti, 05 Octombrie 2010, ora 14:30
1145 citiri
Google anunta parteneriate TV cu HBO si multi altii

HBO, Netflix, Pandora si NBA sunt doar cateva dintre numele mari care au semnat parteneriate cu Google pentru noul serviciu al companiei, Google TV, potrivit unui anunt de luni de pe blogul oficial.

Serviciul TV al companiei de Internet se va lansa in aceasta toamna, desi nu se stie inca o data exacta. El va rula pe Android, sistemul de operare creat de Google, si le va permite utilizatorilor sa vizioneze content Web pe televizoare, potrivit CNN News.

Postarea de pe blog a anuntat ca exista si alte parteneriate cu site-uri web care isi vor putea optimiza contentul pentru Google TV. Printre aceastea se numara CNN.com, TBS, TNT, Cartoon Network si Adult Swim, detinut de Time Warner.

"Una dintre tintele globale cu Google TV este ca in sfarsit sa putem sa deschidem sufrageria si sa lasam sa patrunda acolo inovatii din partea creatorilor de content, programatorilor si agentilor de publicitate", a declarat Ambarish Kenghe, manager pentru Google TV, in aceeasi postare.

Alte parteneriate incheiate de Google includ site-urile NBC Universal si Twitter.

"Acesta este doar inceputul," spune Kenghe. "Pe parcursul urmatoarelor saptamani trebuie sa va asteptati sa auziti de la mai multe site-uri care iti optimizeaza content-ul web pentru televiziune".

Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar, producătorul suedez de mașini electrice, a intrat pe piața dispozitivelor mobile lansând Polestar Phone, un smartphone conceput special pentru posesorii de mașini electrice....
Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta a anunțat recent că va oferi acces la sistemul de operare Horizon OS, utilizat pe căștile de realitate virtuală Meta Quest, pentru producătorii terți de hardware, precum ASUS și...
#Google TV, #internet televizor, #Google parteneriate TV , #stiri Google