Google lanseaza un program pentru studentii romani - vezi conditiile

Luni, 14 Octombrie 2013, ora 22:15
1903 citiri
Google lanseaza un program pentru studentii romani - vezi conditiile

Google a anuntat luni ca incep inscrierile in programul Online Marketing Academy (OMA), lansat in colaborare cu universitati din noua orase din Romania - Bucuresti, Iasi, Cluj, Sibiu, Brasov, Targu Mures, Oradea, Timisoara si Craiova.

Online Marketing Academy este primul program educational de nivel national organizat de Google in Romania si, prin amploarea sa, unul dintre cele mai importante programe educationale organizate de Google in Europa, se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

Programul se adreseaza studentilor care doresc sa-si dezvolte cunostintele despre marketingul online, iar cursurile sunt predate de specialisti Google si traineri certificati. La finalul cursurilor, fiecare student va primi din partea Google Romania o diploma de participare la programul Online Marketing Academy, iar cei interesati de o cariera in mediul online vor avea acces la trainingurile avansate din semestrul al II-lea.

Pe parcursul trainingurilor, studentii vor avea ocazia sa se intalneasca cu echipa Google Romania si cu agentii de advertising de top din tara, sa afle mai multe despre cum se realizeaza o campanie de publicitate in mediul online, despre promovarea pe google.ro si despre ce inseamna sa lucrezi intr-o agentie de publicitate.

Antreprenori cu experienta le vor vorbi despre modele de business in online si exemple de succes, iar traineri certificati de Google le vor demonstra cum pot sa foloseasca Google AdWords si Google Analytics in promovarea online.

Trainingurile se vor desfasura in perioada noiembrie - decembrie, in universitatile partenere, iar studentii interesati pot sa se inscrie la adresa www.google.ro/ads/academy pana pe 1 noiembrie.

Universitatile partenere in programul OMA sunt Academia de Studii Economice, Universitatea Bucuresti, Universitatea "Babes-Bolyai", Universitatea "Alexandru Ioan Cuza", Universitatea de Vest din Timisoara, Universitatea Transilvania, Universitatea "Lucian Blaga", Universitatea din Oradea, Universitatea din Craiova si Universitatea "Petru Maior".

Google a deschis in urma cu doi ani un birou in Bucuresti.

C.S.

Citește și:
Moțiune simplă împotriva ministrului Bode: ”Pentru acest eșec trebuie să existe și responsabili”
Moțiune simplă împotriva ministrului Bode: ”Pentru acest eșec trebuie să existe și responsabili”
USR şi Forţa Dreptei vor depune moţiune simplă împotriva ministrului Afacerilor Interne Lucian Bode, „pentru eşecul înregistrat în procesul de aderare la Schengen”, a anunţat Ludovic...
Bode invocă detașat intrarea în Schengen în martie: ”Nu s-a pus problema decuplării de Bulgaria”
Bode invocă detașat intrarea în Schengen în martie: ”Nu s-a pus problema decuplării de Bulgaria”
Ministrul de Interne Lucian Bode a declarat că o decizie privind aderarea României la spaţiul Schengen poate fi luată la Consiliul JAI care este programat să aibă loc în luna martie. El...