Ziare.com

Google vrea sa dea lovitura cu telefonul modular - pretul, in scadere

Luni, 25 August 2014, ora 22:08

   

Google vrea sa dea lovitura cu telefonul modular - pretul, in scadere
Google mizeaza pe o tehnologie ce ar putea cuceri piata smartphone-urilor in viitor. Telefonul modular la care americanii lucreaza va fi chiar mai ieftin decat se anticipase initial.

Telefonul este elaborat in cadrul demersului cunoscut drept Project Ara. Una dintre cele mai mari provocari puse de el o reprezenta pana de curand gasirea unui procesor care sa se potriveasca asa cum trebuie cu tehnologia inovatoare implicata de acest terminal cu totul neobisnuit, scrie Engadget.

Practic, telefonul se va putea demonta si monta cu usurinta, utilizatorul avand la dispozitie numeroase variante pentru configurarea lui. Compania Rockchip a venit cu ideea unui procesor ieftin ce poate indeplini aceasta sarcina cu bine, ea adaptandu-l special pentru acest scop.

Prototipul unui astfel de smartphone ar urma sa apara la inceputul anului 2015. Pasul facut in cadrul proiectului este unul foarte important, mai ales in contextul intarzierilor produse de folosirea unui material necorespunzator pentru anumite componente. Informatiile au fost dezvaluite de Paul Eremenko, coodonatorul proiectului Google.

Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/angajat. Afla mai multe AICI!

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 3242 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor