Putem juca "X si 0" si "Solitaire" direct in Google

Vineri, 26 August 2016, ora 19:00
6037 citiri
Putem juca "X si 0" si "Solitaire" direct in Google
Foto: Google

Cei care au cateva minute de relaxare la birou le pot petrece, incepand de astazi, jucand "Solitaire" sau "X si 0" direct in Google.

Google.com incepe sa semene din ce in ce mai mult cu un asistent virtual, decat cu un motor de cautare si, probabil chiar asta este intentia celor din conducerea companiei, avand in vedere ca au lansat in primavara Google Assistant, un asistent virtual care foloseste inteligenta artificiala si care va sta la baza mai multor servicii si aplicatii ale companiei.

Pentru a juca cele doua jocuri este suficient sa cauti pe Google dupa "Solitaire" sau "tic tac toe". Pentru al doilea, Google cunoaste si denumirea din limba romana, astfel ca se poate juca "X si 0" cautand pur si simplu dupa "x si 0" in Google.

Cele doua jocuri sunt afisate direct sub casuta de cautare si au o grafica simpla si intuitiva. Ambele dispun de mai multe nivele de dificultate, iar in cazul lui "X si 0" pot juca chiar doi oameni aflati in fata aceluiasi calculator.

Google nu s-a oprit doar la jocuri, ci a mers mai departe, lansand alte doua instrumente, dedicate mai mult copiilor.

Primul dintre acestea poate fi folosit pentru a afla ce sunete scot diverse animale. De exemplu, o cautare dupa "what does a cow sound like" (cum face vaca), va retuna mugetul unei vaci.

Al doilea instrument simuleaza datul cu banul si raspunde la cautarea "coin flip".

Niciunul dintre cele doua instrumente nu pare sa recunoasca limba romana, astfel ca cei care vor sa apeleze la ele trebuie sa foloseasca engleza.

Cele patru noutati sunt, cel mai probabil, simple experimente. Google poate vedea astfel modul in care oamenii le percep si le folosesc, in vederea lansarii unor instrumente mult mai importante, ce vor schimba destul de mult modul in care folosim Google.

Migrarea de la motor de cautare la asistent virtual nu se poate face dintr-o data. Tehnologia are nevoie de timp sa evolueze, iar omul pentru adaptare. De aceea, Google pare sa pregateasca terenul schimbarilor majore ce vor urma.

Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Echipa AICitizens de la Colegiul Național „Alexandru Ioan Cuza” din Focșani, Vrancea, a obținut titlul de campioană mondială la Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge, care...
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat recent un nou încărcător, EP-T5020 50W Super Fast Charging Adapter, care se alătură seriei de accesorii de încărcare rapidă ale companiei, însă nu este inclus în...
#Google X si 0, #Google solitaire, #Google solitaire jocuri, #Google jocuri , #stiri Google