Spotify, o provocare pentru gigantii muzicii online

Sambata, 09 Iulie 2011, ora 21:06
3115 citiri
Spotify, o provocare pentru gigantii muzicii online
Foto: Webnews

Apple, Google si Amazon vor asista de saptamana viitoare la aruncarea manusii din partea Spotify, in sectorul muzicii online.

Pentru inceput disponibil doar pe teritoriul Statelor Unite, Spotify se propune drept o alternativa pentru streaming-ul muzical pe Internet, anunta Peter Kafka, de la All Things Digital, citat de Webnews.

Lipseste de la apel Warner Music Group, a carei semnatura intarzie sa apara pe acordul cu Spotify, chestiune care se preconizeaza rezolvabila in urmatoarele zile, chiar inainte de lansarea oficiala a serviciului.

Pentru a candida in plina forta ca amenintare valida la adresa unor rivali prestigiosi precum iTunes Match, Google Music sau Amazon Cloud Drive, Spotify mizeaza totul pe o singura carte: cantitatea.

Astfel, in schimbul sumei de 10 dolari pentru un abonament lunar, serviciul va oferi utilizatorilor acces nelimitat la catalogul sau muzical, precizeaza sursa.

Un alt sprijin demn de luat inseama, soseste din partea Facebook, care a semnat deja un acord cu Spotify, vizand posibilitatea de promovare a acestuia la nivelul unui segment ce acumuleaza circa 150 milioane de inscrieri provenite din SUA, potrivit datelor centralizate la sfarsitul lunii mai.

Estimarile actuale prevad un debut mai mult decat promitator pentru Spotify, care spera intr-un plafon de 50 milioane de utilizatori in primul sau an de activitate pe teritoriul american, subliniaza sursa.

Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Echipa AICitizens de la Colegiul Național „Alexandru Ioan Cuza” din Focșani, Vrancea, a obținut titlul de campioană mondială la Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge, care...
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat recent un nou încărcător, EP-T5020 50W Super Fast Charging Adapter, care se alătură seriei de accesorii de încărcare rapidă ale companiei, însă nu este inclus în...
#Spotify provocare muzicii online, #lansarea serviciului Spotify SUA , #stiri Google
Comentarii
Poza dunarea
dunarea
rank 5
nepotii mei sunt pe Spotify