Trucuri amuzante de la Google (Galerie foto)

Sambata, 11 Februarie 2012, ora 18:19
10964 citiri
Trucuri amuzante de la Google (Galerie foto)
Foto: webmastergrade.com

Motorul de cautare Google are cateva secrete, care asteapta sa fie descoperite. Daca introduci combinatiile potrivite de cuvinte, motorul de cautare poate deveni o adevarata sursa de amuzament.

In ultimul timp, Google a devenit mai mult decat o modalitate de informare, membrii companiei incercand sa se apropie cat mai mult de utilizatorii sai.

Astfel, acest motor de cautare a venit mereu cu ceva in plus fata de competitori, de la acele doodle-uri ce semnaleaza evenimente speciale, pana la mici trucuri amuzante.

Cum Ziua Indragostitilor este aproape, ai putea sa-ti suprinzi jumatatea cu ajutorul Google.

Scrie in sectiunea de cautare urmatoarea formula matematica, iar rezultatul va fi unul suprinzator.

sqrt(cos(x))*cos(300x)+sqrt(abs(x))-0.7)*(4-x*x)^0.01, sqrt(6-x^2), -sqrt(6-x^2) from -4.5 to 4.5

Daca introduci cuvintele "Google Gravity" si apesi "Ma simt norocos", atunci tot ecranul tau se va sparge, iar logo-ul se va crapa si se va darama.

Daca scrii cuvantul "askew", atunci scrisul se va ridica putin la stanga.

Daca tastezi "Chuck Norris" si apesi pe "Ma simt norocos", atunci cautarea va da un rezultat specific bancurilor cu starul din "Walker, politist texan".

O simpla cautare dupa cuvintele "ASCII ART" genereaza un logo special.

Google este pus in dificultate de cuvantul "recursion". Daca il cauti, atunci motorul de cautare te va intreba "Te referi la recursion?"

Cei de la Google au lansat o aplicatie numita "Mentalplex" de Ziua Pacalelii, in 2000, care poate fi gasita accesand google.com/mentalplex.

Un doodle foarte indragit de la Google este cel cu celebrul joc Pacman, care poate fi gasit la google.com/pacman.

Seteaza tema "beach time" in pagina de iGoogle, iar apoi da ceasul calculatorului pana la ora 3:14 am si astepta aparitia unui monstru, care se plimba liber prin apele marii.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#trucuri Google, #Google distractiv, #Google ma simt norocos, #cautari Google , #stiri Google