Ziare.com

Un smartphone uluitor produs de Google - il poti asambla singur

Vineri, 28 Februarie 2014, ora 08:21

   

Un smartphone uluitor produs de Google - il poti asambla singur
Compania Google are in plan lansarea unui telefon modular, care poate fi asamblat chiar de utilizator, in functie de performantele dorite.

Proiectul se numeste Ara si a fost preluat de Google de la Motorola, pentru a fi dus la bun sfarsit de catre divizia Advanced Technology and Projects Group (ATAP), scrie Digital Trends. Aceasta divizie a Motorola a fost pastrata de Google, dupa vanzarea companiei catre chinezii de la Lenovo.

Planul este ca utilizatorii sa-si poate alege componentele care alcatuiesc un smartphone. Astfel, ei vor putea opta pentru o baterie mai mare si mai performanta sau pentru o memorie interna generoasa, in functie de ce-si doresc mai mult.

Chiar si dupa ce sunt alese anumite componente care alcatuiesc telefonul, ele pot fi schimbate ulterior cu altele, care sa modifice parametrii tehnici ai dispozitivului.

Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/angajat. Afla mai multe AICI!

Mai multe componente ale viitorului telefon vor fi construite de compania americana NK Labs, din Massachusetts.

Coordonatorul proiectului, Paul Eremenko, este cel care a oferit publicatiei americane Time detalii despre ineditul smartphone pregatit de Google. El spune ca totul evolueaza rapid, prototipul telefonului fiind aproape de finalizare. Este posibil ca smartphone-ul modular sa apara pe piata in primul trimestru al anului 2015.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1742 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor