ICEEfest: Greii industriei online si autori ai unor campanii controversate, la Bucuresti

Marti, 28 Mai 2013, ora 09:10
1664 citiri
ICEEfest: Greii industriei online si autori ai unor campanii controversate, la Bucuresti

ICEEfest - Interactive Central and Eastern Europe Festival - se va organiza saptamana viitoare in Bucuresti. La eveniment sunt asteptate atat nume importante ale industriei de publicitate digitala, cat si pioni importanti ai industriei online.

Astfel, vor fi prezenti reprezentanti Google, Facebook sau Yahoo, dar si autorii campaniei controversate Unhate, se arata intr-un comunicat al organizatorilor, remis Ziare.com.

Astfel, Google va pune un accent special in acest an pe proaspata lansare Youtube in mai multe piete din regiune, inclusiv in Romania.

In prima zi a festivalului, un training dedicat va fi sustinut de o echipa a Google care va trata atat relatia platformei video cu producatorii de content (prin Maciej Sojka- Head of Youtube Content Partnership for Central and Eastern Europe), cat si posibilitatile de advertising (prin Bogdana Butnar si Doina Costache de la Google Romania).

Un alt reprezentant Google, Tomasz Czudowski, New Products & Solutions Lead for CEE, va prezenta noutatile aduse de Youtube pe scena principala a festivalului, iar ulterior va participa alaturi de Discovery Channel, HBO GO, DG Mediamind, SeeNow, Kanal D, Alpha TV si BBC la unul dintre cele mai asteptate segmente ale evenimentului: prezentarile si dezbaterea legata de viitorul televiziunii, sub asaltul Internetului.

Tot in prima zi, Dan Bulucea, directorul Google Romania, va fi prezent la discutia de seara unde vedete si celebritati - printre care Horia Brenciu, Marius Moga sau Delia Matache - vor vorbi, intr-o dezbatere moderata de bloggerul si vedeta Acasa TV Cabral Ibacka, despre cum le-a fost schimbata de social media relatia cu publicul.

Ce a pregatit Facebook

Si Facebook aduce la Bucuresti, special pentru ICEEfest, trei specialisti care vor aborda teme actuale.

In prima zi, Serhad Bolukcu, CEE Market Manager, va trata problema continutului de brand iar, in a doua zi, se va ocupa de cum poate fi folosit Facebook ca instrument de performance marketing.

Tot in prima zi, Weronika Sobolak, Client Partner Global Marketing Solutions, va discuta in cadrul dezbaterii "lungul drum de la click la vot", unde subiectul principal va fi marketingul politic, iar in ziua a 2-a Juanma Jura, Lead for EMEA Gaming Marketing Solutions, va vorbi despre marketingul dedicat jocurilor si aplicatiilor pe telefonul mobil.

Subiectele fierbinti legate de Facebook vor fi apoi concentrate intr-un training intensiv de doua ore, in ziua a 2-a, unde vor participa toti speakerii companiei, la care se vor adauga specialisti ai Thinkdigital - care reprezinta reteaua sociala in regiune.

Surprize si de la Yahoo

Yahoo nu putea lipsi de la ICEEfest. Compania va fi reprezentata la nivel de vicepresedinte, prin Nick Hugh, Vicepresident and Head of Display Solutions EMEA, care va prezenta in prima zi. Reprezentantul local Yahoo!, Mediacafe, va fi de asemenea la eveniment.

Autorii controversatei campanii Unhate, la Bucuresti

Daca spui 72andSunny, probabil ca publicul nu are nicio reactie. Insa o fotografie controversata din campania UNHATE, realizata de agentia cu sediul la Amsterdam pentru United Colors of Benetton, schimba perceptia.

Carlo Cavallone, Executive Creative Director, si Stephanie Newman, Strategy Director, 72andSunny Amsterdam, vor urca pe scena ICEEfest in ziua a 2-a, 7 iunie, pentru o prezentare care nu va trece neobservata, precizeaza sursa citata.

Totodata, autorul campaniei TNT, Geoffrey Hantson, Executive Creative Director al agentiei Duval Guillaume Modem din Belgia, castigator a 14 premii la Cannes Lions, va fi si el la ICEEfest, cu o prezentare in prima zi a evenimentului, se mai arata in comunicat.

Mai mult, Gideon Amichay, ex Chief Creative Officer Shalmor Avnon Amichay Y&R din Israel, care a lansat campanii constand in formatii care nu exista sau a imaginat inchiderea pentru o zi a Internetului in tara sa, castigator de 19 ori la Cannes si de 9 ori laureat al Clio Awards, va fi si el prezent la ICEEfest, tot in prima zi.

Printre speakerii si trainerii ICEEfest mai sunt si Tom Eslinger, Worldwide Digital Creative Director, Saatchi & Saatchi; Martin Talks, President Digital, Draftfcb, Martin Brooks de la Work Club - agentia de digital marketing a anului in UK si multi altii.

D.R.

Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Cu ocazia conferinței Google I/O 2024, noua versiune a smartphone-ului Pixel, modelul 8a, face deja valuri înainte de lansarea oficială, datorită unei prezentări video neoficiale care...
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar, producătorul suedez de mașini electrice, a intrat pe piața dispozitivelor mobile lansând Polestar Phone, un smartphone conceput special pentru posesorii de mașini electrice....
#Iceefest invitati campanie unhate, #Google Facebook Iceefest, #Iceefest invitati, #Iceefest Bucuresti 2013 , #Yahoo
Comentarii
Poza Ianis
Ianis
rank 1
Un regal de schimb de experienta!