Ziare.com
Home > Personalitati > Gratiela Leocadia Gavrilescu
Gratiela Leocadia Gavrilescu
Aberatia zilei: Cuib de barza mutat prin ordin de ministru

Miercuri, 11 Martie 2015, ora 18:16

Aberatia zilei: Cuib de barza mutat prin ordin de ministru

Gratiela Leocadia Gavrilescu / stiri Gratiela Leocadia Gavrilescu

Cand am auzit stirea, am crezut ca e Times New Roman. Deschizand insa Monitorul Oficial, am dat peste o chestiune cat se poate de serioasa: zeci de cetateni ai Romaniei si-au pus mintile la contributie ca sa mute un cuib de barza (Ciconia ciconia, mai exact) de pe un stalp pe altul. Mai la vest cu 600 de metri, cum scrie in ordinul de ministru. Da, ati citit bine - "ordinul de ministru". Semnat de Gratiela Leocadia Gavrilescu, membru al PLR, partidul aproape existent condus de Calin Popescu Tariceanu. Ce gasim noi in acest document? Mai intai ca exista un referat de aprobare asumat de Directia biodiversitate si apoi, la mai bine de doua saptamani, un aviz al Academiei Romane, ambele avand in vedere "procedura de stabilire a derogarilor de la masurile de protectie a speciilor de flora si fauna salbatica", in temeiul prevederilor din Ordonanta de urgenta a Guvernului privind regimul ariilor naturale protejate, conservarea ...

5 comentarii

Te invitam sa fii primul care furnizeaza informatii pentru pagina personala de pe Ziare.com pentru Gratiela Leocadia Gavrilescu, scriindu-ne la adresa redactia@ziare.com.

Va multumim pentru colaborare si asteptam sugestiile si observatiile dvs.

Gratiela Leocadia Gavrilescu
Gratiela Leocadia Gavrilescu
Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Gratiela Leocadia Gavrilescu, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
 
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor