Noua „afacere” românească pe plajele din Thassos: „Germanii făceau același lucru de dimineață”

Sambata, 16 Iulie 2022, ora 11:01
41702 citiri
Noua „afacere” românească pe plajele din Thassos: „Germanii făceau același lucru de dimineață”
Un român aflat în vacanță în Thassos susține că mai mulți români au rezervat șezlongurile din primul rând al plajei FOTO Forum Thassos

Un român aflat în vacanță în Thassos, Grecia, susține că mai mulți români au rezervat, folosind niște prosoape, șezlonugurile aflate în primul rând pe plajă. Mai mulți oameni care au comentat postarea bărbatului susțin că obiceiul nu este specific românesc.

„Au venit românii la mare în Thassos! Primul rând de șezlonguri "rezervat" de seara de români (vorbeau românește)!”, a postat românul pe grupul de Facebook Forum Thassos.

Postarea a stârnit sute de comentarii. În timp ce unii i-au dat dreptate bărbatului, alții l-au acuzat că îi batjocorește pe români. De asemenea, au fost unii care au spus că „rezervarea șezlongurilor” nu este un obicei specific românesc.

„Fac și românii multe, dar eu am văzut și in Grecia, și în Turcia multe nații care fac asta. De data asta, nu doar românii sunt miezul, probabil i-ați remarcat pentru că în Thassos acum sunt 90% români”, a scris un comentator.

„Am pățit-o și noi acum 2 ani...și nu, nu erau rezervate de români. Explicația tipului de la Paradise Beach a fost că în ziua anterioara au consumat foarte mult și de aia le au rezervate”, a comentat o altă persoană.

O româncă de pe grup a intervenit în discuție spunând că „lipsa educației este prezentă la toate națiile și, din păcate, cei nesimțiți sunt majoritari”.

„Serios, i-ați așteptat și ați văzut că sunt români? Aaa, stați că și dvs tot român sunteți, înseamnă că aveți un șezlong rezervat de seară. Fără supărare, însă reclamă mai proastă decât noi nu ne-o face nimeni. Oare sunt singură care se bucură când întâlnește alți români în vacanță? Poate sunt eu vreo ciudată. Ce știu sigur este că fiecare țara are și uscăturile ei, însă de aici și până la a generaliza este cale lungă”, a intervenit în discuție o româncă.

„Același lucru l-am văzut de ani de zile în alte locații (Baleare, Canare) făcut de nemți și italieni. Nu au descoperit românii nimic, poate doar apă caldă la robinet în București”, a comentat Robert. La rândul său, Smaranda a scris că rezervarea șezlongurilor nu este specifică românilor.

„Nu doar românii fac asta...Prima dată în Turcia, nu aveam șezlong la piscină pentru că germanii făceau același lucru de dimineață...”, a scris Smaranda.

Mai mult de jumătate dintre români sunt de acord cu introducerea votului obligatoriu. Procentul a crescut considerabil față de acum 10 ani SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români sunt de acord cu introducerea votului obligatoriu. Procentul a crescut considerabil față de acum 10 ani SONDAJ
Peste 60% dintre români sunt de acord cu votul obligatoriu, argumentând că o prezenţă mai mare la vot poate schimba lucrurile în bine, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda...
Puncte prețioase pierdute de Răzvan Lucescu, cu un jucător în plus. Ce se întâmplă în lupta pentru titlu
Puncte prețioase pierdute de Răzvan Lucescu, cu un jucător în plus. Ce se întâmplă în lupta pentru titlu
Formaţia PAOK Salonic, antrenată de Răzvan Lucescu, a remizat, miercuri, în deplasare, scor 1-1, cu echipa Lamia, într-un meci din play-off-ul campionatului Greciei. Lamia a deschis scorul...
#Grecia, #thassos, #sezlonguri plaja, #rezervare, #romani , #vacante