Pep Guardiola, declarație incendiară: "Toată lumea ține cu Liverpool. Ei au câștigat un singur titlu în 30 de ani "

Luni, 09 Mai 2022, ora 14:12
2593 citiri
Pep Guardiola, declarație incendiară: "Toată lumea ține cu Liverpool. Ei au câștigat un singur titlu în 30 de ani "
Pep Guardiola

Antrenorul echipei Manchester City, Pep Guardiola, s-a plâns de faptul că toată lumea în Marea Britanie vrea ca rivala Liverpool să câştige titlul în Premier League, informează marca.com.

"Toată lumea din această ţară o susţine pe Liverpool... presa şi toată lumea. Bineînţeles, pentru că Liverpool are o istorie incredibilă în competiţiile europene. Nu şi în Premier League, pentru că au câştigat un titlu în 30 de ani, dar nu este deloc o problemă", a declarat Guardiola pentru beIN Sports.

Antrenorul lui Manchester City spune că acest lucru nu îl deranjează deloc.

"Dar nu-mi pasă. Ei au mai mulţi suporteri în întreaga lume, iar în Anglia sunt mai mulţi care o susţin pe Liverpool decât noi", a adăugat el.

Totuşi, City este favorită în acest moment să câştige Premier League, având trei puncte avans în clasament, în faţa rivalei, cu câte trei jocuri rămase de disputat din acest sezon.

Guardiola speră să îi fie suficiente şase puncte din următoarele trei partide pentru a deveni campioană. Dar pentru acest scenariu are nevoie de un golaveraj mai bun decât Liverpool şi în acest moment City e de asemenea în frunte, cu patru goluri mai multe decât adversara,

"Trebuie să facem nouă puncte sau poate şase în acest moment, depinde de ce se întâmplă în următoarele două meciuri în ceea ce priveşte diferenţa de goluri, dar acum, miercuri este adevărata, adevărata finală pentru noi (n.r. - în deplasare la Wolverhampton Wanderers). Vom încerca să câştigăm acolo. Destinul nostru este în mâinile noastre şi acest lucru este important. Trebuie să ne uităm la noi înşine", a precizat el.

Manchester City mai are de jucat cu Wolverhampton şi West Ham United, ambele în deplasare, precum şi cu Aston Villa, acasă.

Liverpool va evolua întâi pe terenul celor de la Aston Villa, apoi, tot în deplasare, cu Southampton şi în final cu Wolverhampton, pe teren propriu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Manchester City a primit ”liber” spre titlu în Anglia. Pași greșiți pentru rivalele Arsenal și Liverpool
Manchester City a primit ”liber” spre titlu în Anglia. Pași greșiți pentru rivalele Arsenal și Liverpool
Echipa engleză Aston Villa a învins duminică, în deplasare, scor 2-0, gruparea londoneză Arsenal, în etapa a 33-a din Premier League. Oaspeţii au marcat în minutele 84 şi 87. Arsenal a...
Rezultat incredibil pe ”Anfield”. Ce-a pățit Liverpool în cursa pentru titlu
Rezultat incredibil pe ”Anfield”. Ce-a pățit Liverpool în cursa pentru titlu
Echipa engleză Crystal Palace s-a impus surprinzător duminică, în deplasare, scor 1-0, în faţa formaţiei FC Liverpool, în etapa a 33-a din Premier League. Londonezii au deschis scorul la...
#guardiola, #Guardiola antrenor Manchester City, #liverpool, #premier league , #Premier League