Un fotbalist a făcut stop cardiac pe teren și a vrut să joace în continuare după ce a fost resuscitat

Duminica, 26 Martie 2023, ora 10:13
1768 citiri
Un fotbalist a făcut stop cardiac pe teren și a vrut să joace în continuare după ce a fost resuscitat
Gudelj a facut infarct pe teren FOTO facebook

Dragisa Gudelj a suferit sâmbătă un stop cardiac, într-un meci al echipei sale, Cordoba, din Liga a treia spaniolă. Resuscitat de paramedici, el s-a ridicat de pe targă şi a cerut să reintre în joc.

Jucătorul Cordobei, Dragisa Gudelj (25 de ani) s-a prăbuşit pe teren în minutul 11 al meciului din a treia ligă spaniolă, dintre Cordoba şi Racing Club Ferrol, fiind victimă a unui stop cardiac. Sub privirile îngrozite ale celorlalți jucători, medicii au intervenit imediat pentru a-l resuscita pe fotbalist, apoi l-au pus pe targă pentru a fi transportat la ambulanţă.

Aflat pe targă, Gudelj şi-a revenit şi a încercat să se ridice, cerând să reintre în joc. A fost însă urcat în ambulanţă şi dus la Spitalul Universitar Regina Sofia, aflat la o mică distanţă de stadionul Nuevo Arcangel. Gudelj se află sub supraveghere medicală, la terapie intensivă. Starea lui este stabilă, iar în zilele următoare va fi supus unor teste.

După incidentul petrecut în minutul 11, arbitrul a decis să pună capăt meciului, al cărui rezultat era, în acel moment, 1-1.

#Gudelj, #infarct teren, #resuscitat, #revenire, #ambulanta , #stiri fotbal