Guns N' Roses anunta un turneu in America de Nord si Europa

Marti, 04 Februarie 2020, ora 20:44
3432 citiri
Guns N' Roses anunta un turneu in America de Nord si Europa
Foto: gunsnroses.com

Trupa americana Guns N' Roses a anuntat un turneu cu numeroase spectacole in America de Nord intre lunile iulie si august, care se adauga datelor de concert deja programate in Europa incepand din primavara aceasta, relateaza EFE.

Turneul american va incepe in Milwaukee pe 4 iulie, de Ziua Independentei Statelor Unite. Guns N' Roses va concerta apoi in Philadelphia, Detroit, Toronto, Boston, Chicago, San Francisco, Los Angeles, Washington si Atlanta inainte de a-si incheia parcursul pe 26 august la Missoula.

Una din noutatile turneului Guns N' Roses este faptul ca trupa va concerta in Los Angeles pe Sofi Stadium, noul stadion care incepand din vara aceasta va gazdui partidele NFL ale echipelor Los Angeles Rams si Los Angeles Chargers.

La spectacolele din SUA si Canada se adauga si concertele deja confirmate de trupa condusa de Axl Rose si Slash pentru America Latina si Europa.

Guns N' Roses va concerta pe 14 martie in Ciudad de Mexico (Mexic), pe 18 martie la San Jose (Costa Rica), pe 21 la Quito (Ecuador), pe 24 la Lima (Peru), 27 la Santiago de Chile (Chile) si pe 29 martie la Buenos Aires (Argentina). Concertele vor continua pe 3 aprilie la Sao Paulo (Brasil), pe 5 la Bogota (Colombia), pe 8 in Ciudad de Guatemala (Guatemala) iar pe 11 in aceeasi luna la Punta Cana (Republica Dominicana).

Apoi, trupa va trece Oceanul Atlantic pentru etapa europeana a turneului cu concerte la Lisabona (Portugalia) urmand ca din 20 mai sa sustina spectacole in tari ca Germania, Marea Britanie si Italia, singurul concert programat in Spania fiind cel din 23 mai, la Sevilia.

Iata programul complet

Anuntul turneului nord-american intervine la cateva zile dupa ce Guns N'Roses a concertat la Miami in pauza meciului Super Bowl.

In acest recital, Guns N' Roses a dedicat unul dintre cantece regretatului Kobe Bryant, legenda baschetului american si fost membru al echipei Los Angeles Lakers care a murit pe 26 ianuarie intr-un accident de elicopter.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Guns N Roses turneu Europa 2020 , #turneu