A început procesul actriței Gwyneth Paltrow, acuzată de un accident: ”O prostie totală”

Miercuri, 22 Martie 2023, ora 08:33
2957 citiri
A început procesul actriței Gwyneth Paltrow, acuzată de un accident: ”O prostie totală”
Gwyneth Paltrow

Un proces care o opune pe actriţa premiată cu Oscar Gwyneth Paltrow unui pensionar care o acuză că l-a lovit violent într-un accident de schi în 2016 a început, marţi, în Utah, transmite The Guardian.

Un avocat al lui Paltrow a calificat acuzaţia drept "o prostie totală".

Disputa provine de la un accident petrecut în urmă cu mai bine de şapte ani între Paltrow şi Terry Sanderson, în vârstă de 76 de ani, într-o staţiune de schi de lux. Avocaţii lui Sanderson susţin că neglijenţa lui Paltrow a provocat coliziunea şi l-a lăsat pe acesta grav rănit.

"Este responsabilitatea schiorilor care urcă în pantă să cedeze trecerea celor de jos... mai ales pe o pârtie pentru începători", a declarat Robert Sykes, un avocat.

"Ei ştiu că schiorii pot fi mai puţin experimentaţi şi că schiorii de sub ei au încredere că cei care vin din urmă sunt atenţi", a adăugat acesta.

Procesul a început în sala de judecată a judecătorului Kent R Holmberg din Park City. Un juriu format din şase femei şi patru bărbaţi a depus jurământul. Paltrow a sosit însoţită de o gardă de corp. Holmberg a reiterat regulile tribunalului şi a precizat că dispozitivele foto, video şi mobile sunt permise doar pentru membrii autorizaţi ai mass-media, a relatat KUTV.

Paltrow şi Sanderson au stat unul vizavi de celălalt în timp ce avocaţii lor au prezentat argumentele de deschidere. Ambii şi-au descris clienţii ca fiind victime.

Procesul ar urma să dureze puţin mai mult de o săptămână.

#Gwyneth Paltrow, #accident, #proces , #stiri externe