"Dănuț Lupu nu există!" Reacție furibundă după atacurile pornite de fostul dinamovist

Marti, 21 Februarie 2023, ora 08:52
4483 citiri
"Dănuț Lupu nu există!" Reacție furibundă după atacurile pornite de fostul dinamovist
Gică Hagi și Dănuț Lupu

"Nimeni nu poate să îmi impună mie că e Rege. El la Real Madrid și Barcelona nu a jucat, ci a făcut parte din lot", sunt o parte dintre declarațiile lui Dănuț Lupu care au făcut vâlvă.

Lupu consideră că Dobrin a fost cel mai mare fotbalist român din toate timpurile și Hagi nu se poate compara cu Prințul din Trivale. Declarațiile lui Lupu au stârnit mânia unui fost coleg de la Dinamo și de la echipa națională, Florin Prunea.

„Pentru mine, Dănuț Lupu nu există! Și nu vreau să comentez nimic despre această persoană, atâta timp cât, pentru mine, nu mai există de mult. Eu am jucat cu Hagi la echipa națională, cu Lupu n-am jucat. Dănuț Lupu nu face parte din Generația de Aur și n-a făcut niciodată parte. Nu mă interesează ce comentează Lupu”, a declarat Florin Prunea pentru AS.ro.

Ce declarase Lupu

Fostul jucător Dănuț Lupu, despre care se spune că nu prea a avut loc la echipa națională din cauza lui Hagi, a avut un discurs dur la adresa Regelui, care a ripostat.

Lupu a spus că Hagi nu a fost un jucător esențial pentru Real Madrid și Barcelona și că nu poate fi considerat cel mai mare fotbalist român din toate timpurile.

"Hai să-ți spun ceva. Jos pălăria în fața lui Gică ca fotbalist, dar a jucat doar la Galatasaray și echipa națională. La echipa națională, la ce jucători eram pe vremea aia, nu era greu să joci doar când ai mingea. Execuții, jos pălăria, nu îi reproșează nimeni nimic, dar nici lumea nu poate să îmi impună mie că e Rege.

Gândește-te că Dobrin a stat trei săptămâni în Spania, s-au rugat ăia de la Real Madrid de el și el n-a vrut să stea. Gândește-te că Balaci, la 28 de ani, nu se accidenta.

Nu, la Real Madrid și Barcelona nu a jucat, ci a făcut parte din lot. Hai să fim serioși! A jucat la Galatasaray și la echipa națională”.

Quarterly Report - Editia 4

Dănuț Lupu, mâhnit pentru că nu a fost chemat la meciul Generației de Aur: "Știi care e problema lor?"
Dănuț Lupu, mâhnit pentru că nu a fost chemat la meciul Generației de Aur: "Știi care e problema lor?"
Dănuț Lupu a făcut un meci mare în tricoul echipei naționale contra Danemarcei la sfârșitul lui 1989. Fost mare mijlocaș consideră că acolo s-au pus bazele Generației de Aur. Dănuț...
Câte milioane de români s-au uitat la TV la meciul de adio al Generației de Aur
Câte milioane de români s-au uitat la TV la meciul de adio al Generației de Aur
Echipa României a învins o selecţionată mondială cu scorul de 3-2 (1-2), sâmbătă seara, pe Arena Naţională din Capitală, la meciul de retragere al Generaţiei de Aur a fotbalului...
#Hagi, #Danut Lupu, #Florin Prunea, #ehcipa nationala, #generatia de aur , #nationala