Hagi îl toacă din nou pe Edi Iordănescu: "E grav!"

Sambata, 18 Martie 2023, ora 16:52
2857 citiri
Hagi îl toacă din nou pe Edi Iordănescu: "E grav!"
Gica Hagi e suparat pe Edi Iordanescu FOTO facebook

Gică Hagi nu se împacă deloc cu ideea că Ianis nu s-a aflat nici măcar pe lista preliminară a jucătorilor convocați pentru meciurile cu Andorra și Belarus.

La trei zile după prima lui reacție, Hagi a răbufnit din nou, într-o conferință de presă, desfășurată înaintea meciului Farul - Sepsi, programat mâine, de la ora 16.30.

„Nu vreau să intru în acest lucru. Nu e treaba mea să vorbesc de convocări. Fiecare antrenor face convocările. Ce am zis eu acum trei zile am zis pentru că se vorbea de o listă preliminară, a străinilor. Vorbim de un jucător care joacă la unul dintre cele mai titrate din Europa. Am zis părerea mea. Am zis doar de lista preliminară.

Restul a fost diversiune, manipulare pe față, diversiune pe față! Trebuia să rămâneți în cadrul în care am rămas eu. Fizic, și-a revenit. Joacă la un club. Eu vorbesc de o listă. Dacă Ianis nu a fost nici în lista aia, e grav.

Sunt mândru pentru că sunt «tatăl lui Ianis». Eu am devenit «tatăl lui Ianis». Am fost la Rangers și mi-au zis că sunt «tatăl lui Ianis». Deci, Ianis e deja consacrat. Ianis are deja personalitate. Ianis e deja cineva în lume. Nu uitați că reprezintă România, ca taică-su. E același brand în lume”, a spus Hagi, conform gsp.ro.

Edi Iordănescu nu l-a convocat pe Ianis Hagi la națională, socotind că nu are destule meciuri în picioare la revenirea după operația de ligamente încrucișate efectuată anul recut în ianuarie.

Citește și:
Hagi mai face scandal pentru un fotbalist român neconvocat la națională:"E în primii trei din Europa"
Hagi mai face scandal pentru un fotbalist român neconvocat la națională:"E în primii trei din Europa"
Gică Hagi s-a dezlănțuit la adresa selecționerului Edi Iordănescu, din pricina convocărilor făcute de acesta pentru meciurile cu Andorra și Belarus, primele din preliminariile CE 2024....
De ce se teme Edi Iordănescu la meciul cu Belarus. "A fost inamicul nostru"
De ce se teme Edi Iordănescu la meciul cu Belarus. "A fost inamicul nostru"
România a învins Andorra, scor 2-0, sâmbătă, în preliminariile Euro-2024, şi va evolua cu Belarus, marţi, de la ora 21.45, pe Arena Naţională. Selecţionerul Edward Iordănescu a...
#Hagi, #Edi Iordanescu, #suparat, #ianis, #copilul lui, #brand, #grav , #stiri fotbal