Hagi îl toacă din nou pe Edi Iordănescu: "E grav!"

Sambata, 18 Martie 2023, ora 16:52
3055 citiri
Hagi îl toacă din nou pe Edi Iordănescu: "E grav!"
Gica Hagi e suparat pe Edi Iordanescu FOTO facebook

Gică Hagi nu se împacă deloc cu ideea că Ianis nu s-a aflat nici măcar pe lista preliminară a jucătorilor convocați pentru meciurile cu Andorra și Belarus.

La trei zile după prima lui reacție, Hagi a răbufnit din nou, într-o conferință de presă, desfășurată înaintea meciului Farul - Sepsi, programat mâine, de la ora 16.30.

„Nu vreau să intru în acest lucru. Nu e treaba mea să vorbesc de convocări. Fiecare antrenor face convocările. Ce am zis eu acum trei zile am zis pentru că se vorbea de o listă preliminară, a străinilor. Vorbim de un jucător care joacă la unul dintre cele mai titrate din Europa. Am zis părerea mea. Am zis doar de lista preliminară.

Restul a fost diversiune, manipulare pe față, diversiune pe față! Trebuia să rămâneți în cadrul în care am rămas eu. Fizic, și-a revenit. Joacă la un club. Eu vorbesc de o listă. Dacă Ianis nu a fost nici în lista aia, e grav.

Sunt mândru pentru că sunt «tatăl lui Ianis». Eu am devenit «tatăl lui Ianis». Am fost la Rangers și mi-au zis că sunt «tatăl lui Ianis». Deci, Ianis e deja consacrat. Ianis are deja personalitate. Ianis e deja cineva în lume. Nu uitați că reprezintă România, ca taică-su. E același brand în lume”, a spus Hagi, conform gsp.ro.

Edi Iordănescu nu l-a convocat pe Ianis Hagi la națională, socotind că nu are destule meciuri în picioare la revenirea după operația de ligamente încrucișate efectuată anul recut în ianuarie.

Gică Hagi a intrat în direct și s-a luat de Edi Iordănescu pentru ce i-a făcut fiului său
Gică Hagi a intrat în direct și s-a luat de Edi Iordănescu pentru ce i-a făcut fiului său
Ianis Hagi a jucat în ambele meciuri ale echipei naționale, dar nu a fost titular nici cu Irlanda de Nord nici contra Columbiei. Acest lucru l-a deranjat pe Gică Hagi care a intrat în direct...
Gică Hagi, pus la zid din cauza fiului Ianis: "Să-l lase să vorbească cu picioarele"
Gică Hagi, pus la zid din cauza fiului Ianis: "Să-l lase să vorbească cu picioarele"
Gică Hagi s-a erijat mereu într-un apărător al fiului său Ianis, chiar dacă acesta are probleme la echipele de club la care joacă în străinătate. Derek Ferguson, un fost internațional...
#Hagi, #Edi Iordanescu, #suparat, #ianis, #copilul lui, #brand, #grav , #stiri fotbal