Ce spune Hagi despre situația în care se află Farul în campionat

Joi, 30 Noiembrie 2023, ora 09:45
1510 citiri
Ce spune Hagi despre situația în care se află Farul în campionat
Gica Hagi. FOTO: Facebook / Viitorul FC

Antrenorul formaţiei Farul Constanţa, Gheorghe Hagi, și-a mărturisit îngrijorarea pentru faptul că echipa sa e pe locul opt în Superliga României.

“Fiecare meci devine foarte important. Am făcut multe greşeli până acum. Sper că de acum încolo să avem o reacţie foarte bună, şi să devenim mult mai pragmatici, mult mai atenţi la tot ce se întâmplă, pentru că chiar am primit goluri multe. Avem victorii puţine. E o situaţie care normal că ne îngrijorează, normal că suntem preocupaţi, dar cred că trebuie să reacţionăm la toată situaţia asta. Va fi o luptă grea, dar cred eu că echipa are resurse să facă lucrurile astea”, a afirmat Hagi, înaintea meciului cu Poli Iași.

Pentru meciul de la Iaşi nu se va putea baza pe Băluţă, Nedelcu, Boli, accidentaţi, iar Narek Grigoryan a revenit la pregătire, dar nu va putea evolua în această partidă.

“Adversarul este foarte periculos, atât în deplasare cât şi acasă, pentru că are ritm, are intensitate în tot ce face. E un adversar care e activ din minutul 1 până minutul 90. Joacă pe teren propriu. Încercăm să facem un meci complet, un meci foarte bun ca să venim cu ceva pozitiv la Constanţa. Au crescut de la meci la meci, au făcut foarte bine în meciurile din deplasare, acasă au făcut la fel, au jucat bine. Atât timp cât marchezi trei goluri echipei CFR în sezonul acesta înseamnă că ceva au. Leo a făcut o muncă bună şi toţi cei din staff. Şi cred că au crescut şi ei de la meci la meci, aşa cum a făcut-o şi Galaţiul”, a mai declarat antrenorul Farului.

Quarterly Report - evenimentul #1 pentru companii la BVB

Vedeta Antenei 1 care a mâncat conserve pentru pisici și se spăla la o baie comunală
Vedeta Antenei 1 care a mâncat conserve pentru pisici și se spăla la o baie comunală
Chef Nicolai Tand a povestit, în cadrul podcastului realizat de Mihai Morar, cum au fost primii ani în care a mers în Franța și cu ce s-a ocupat până să ajungă în bucătăriile de renume...
Decizie total neașteptată. Ucraina le scoate pe românce din Europa, într-o locație paradisiacă
Decizie total neașteptată. Ucraina le scoate pe românce din Europa, într-o locație paradisiacă
Confruntarea din Billie Jean King Cup dintre Ucraina și România va fi găzduită pe teren neutru la Omni Amelia Island Resort din nord-estul Floridei, în Statele Unite, în perioada 12-13...
#Hagi, #farul, #campionat, #probleme, #esecuri, #meci, #Poli Iasi , #stiri fotbal