Hagi s-a enervat din nou: "Vreți jucători mari? Băgați bani! Statul să bage bani!"

Joi, 29 Februarie 2024, ora 11:34
3923 citiri
Hagi s-a enervat din nou: "Vreți jucători mari? Băgați bani! Statul să bage bani!"
Gică Hagi, antrenor Farul FOTO facebook

Gică Hagi s-a enervat după ce echipa sa a fost învinsă de Universitatea Cluj, dar nu neapărat din cauza eșecului.

El a fost întrebat ce părere are despre faptul că Adrian Mazilu, fotbalistul crescut de Farul nu joacă în Olanda, la Vitesse Arnhem, având patru meciuri consecutive în care a fost rezervă neutilizată.

Hagi a spus că parcursul lui Mazilu nu mai depinde acum de el, iar "Regele" a dus din nou discuția înspre investițiile pe care statul ar trebui să le facă la nivelul sportului.

"De abia am terminat meciul meu. Cât a fost cu noi, Mazilu a jucat. A fost bun, ați văzut ce poate. Când cineva pleacă de la noi, eu nu mai pot să răspund de ei. Nu mai depinde de mine. Când e cu mine, încerc să fac. După aceea, nu e treaba mea.

Sunt multe lucruri care trebuie să meargă într-o direcție ca să poți să excelezi. Sunt multe și nu vreau să intru în tipul acesta de dezbatere.

Academia n-a produs jucători? Jucătorii noștri n-au ajuns? Păi, când au ieșit cei mai buni din Europa? Cum n-au ieșit? Cele mai bune echipe din România au cumpărat de la noi. Cum n-am produs? Echipa națională a promovat 20 de jucători de la noi. Am produs foarte mult, mulți jucători buni și foarte buni.

Vreți jucători mari? Băgați bani! Statul să bage bani! Statul să sprijine, să dea lege. De câte ori am spus? M-am plictisit eu. Dacă vrem să facem performanță, o să vedeți că Mazilu nu mai pleacă și joacă la noi, la cea mai bună echipă, dar dacă trebuie să faci bugetul, pleacă pentru că trebuie să îl vinzi, chiar dacă e fraged, chiar dacă trebuia să mai stea.

Ce să mai demonstreze Mazilu când a ieșit campionul României și cel mai bun jucător în play-off? Ce să vă demonstreze la 17 ani? Cel mai bun din play-off! I-a terminat pe toți fundașii pe care i-a prins! Ce vreți să facă mai mult? Mazilu are nevoie de un club care să creadă în el, să-i garanteze și să intre să joace. Să vedeți atunci cum crește! În rest, ce să fac eu? Dar nu răspund eu de asta! Când pleacă de la mine, nu o mai dați pe mine. Eu fac până la un punct. După aceea ce pot să fac?", a spus Gică Hagi.

Mazilu a fost vândut de Farul la Brighton, pentru trei milioane de euro, dar englezii l-au împrumutat până în vară în Olanda.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
FIFA anunță o lovitură dură pentru impresari. Un român a încasat 4 milioane de euro dintr-un singur transfer
FIFA anunță o lovitură dură pentru impresari. Un român a încasat 4 milioane de euro dintr-un singur transfer
Președintele forului continental, Gianni Infantino, vrea ca banii să rămână în fotbal, nu în conturile impresarilor. Infantino a declarat că nu se va lăsa intimidat de aceștia și că...
#Hagi, #suparat, #nervos, #bani, #stat, #echipa, #finante, #probleme , #stiri fotbal