Hagi i-a pus gând rău lui Sabău. Cei doi vor fi adversari direcți azi

Miercuri, 28 Februarie 2024, ora 08:32
1142 citiri
Hagi i-a pus gând rău lui Sabău. Cei doi vor fi adversari direcți azi
Gică Hagi FOTO TelekomSport.ro

Antrenorul echipei de fotbal Farul Constanţa, Gheorghe Hagi, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că formaţia sa are capacitatea de a câştiga în deplasare cu Universitatea Cluj, chiar dacă se aşteaptă la un joc dificil.

"E o deplasare grea, cu o echipă experimentată, care joacă un fotbal foarte bun. Însă mergem cu convingere şi curaj să ne batem pentru cele 3 puncte. Ştim că va fi dificil, pentru că U Cluj ştie fotbal. Dar nimic nu e imposibil, vom încerca să ne întoarcem cu un rezultat pozitiv sau cu victoria. Important e să fim noi, pentru că avem capacitatea să câştigăm acolo. Am decis să iau anumiţi jucători, pe unii i-am lăsat şi acasă, pentru că e un drum lung şi apoi sâmbătă vom avea un alt meci", a spus tehnicianul.

"U Cluj este o formaţie imprevizibilă, are capacitatea de a face multe lucruri bune. Noi trebuie să ne impunem, să facem ceea ce trebuie pentru că e clar că va fi de muncă acolo. Nu cred că mai avem dubii privind valoarea noastră şi ce putem face. Jucăm bine, însă sunt momente şi momente. Dar acum sperăm să fie o zi bună de-a noastră. Trebuie să fim şi inspiraţi, să avem şi puţină şansă. Fiecare meci se joacă, mai ales cu o echipă care joacă un fotbal foarte bun, iar noi trebuie să facem ambele faze foarte bine pentru a aspira la ceva pozitiv", a adăugat el.

Întrebat cum va fi duelul cu fostul său coleg din "Generaţia de Aur", Ioan Ovidiu Sabău, Gheorghe Hagi a răspuns: "Nu există duel între noi. Eu cred că toţi din acea generaţie aveam personalitate şi toţi voiam să câştigăm, să fim cei mai buni".

Echipa de fotbal Farul Constanţa întâlneşte formaţia Universitatea Cluj, miercuri, de la ora 18.30, pe Cluj Arena din Cluj-Napoca, într-o partidă din etapa a 28-a a Superligii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Brazilianul care a umilit Steaua lui Lăcătuș și Hagi revine pe gazon la 58 de ani în liga a doua din Brazilia!
Brazilianul care a umilit Steaua lui Lăcătuș și Hagi revine pe gazon la 58 de ani în liga a doua din Brazilia!
Campionul mondial din 1994 cu Brazilia, atacantul Romario, a făcut pe Instagram un anunț important. Acesta va reveni pe gazon deși are 58 de ani. Romario este atacantul de legendă al...
Meci suspendat în campionatul Italiei, după ce un jucător s-a prăbușit pe teren
Meci suspendat în campionatul Italiei, după ce un jucător s-a prăbușit pe teren
Meciul dintre echipele italiene Udinese şi AS Roma, disputat duminică la Udine, în etapa a 32-a din Serie A, a fost întrerupt în minutul 72, după ce Evan Ndicka, jucătorul Romei, s-a...
#Hagi, #sabau, #meci, #liga 1, #farul, #u cluj , #stiri fotbal