Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Hagi, virulent vizavi de situația fotbalului românesc: ”S-a lucrat de pomană”

Duminica, 02 Octombrie 2022, ora 10:05
2489 citiri
Hagi, virulent vizavi de situația fotbalului românesc: ”S-a lucrat de pomană”
Gică Hagi e nemulțumit de fotbalul românesc FOTO facebook

Retrogradarea echipei naționale în Liga C a Ligii Națiunilor este o contraperformanță greu de digerat pentru un fost mare internațional ca Gică Hagi.

Acesta și-a exprimat părerea vizavi de situația fotbalului românesc, considerând că s-a pierdut mult timp degeaba.

”Înainte s-a vorbit numai despre reconstrucţie, reconstruim... şi? S-au pierdut nişte ani, 3, 4, 2... s-au pierdut aceşti ani, s-a lucrat de pomană, acum trebuie să construim pentru că nu există performanţe! Nu există rezultate care să-ţi dea încredere şi numai ele stau în picioare... trebuie căutate rezultatele, dar cu o construcţie foarte bună a unei echipe competitive foarte bune, care să facă faţă.

Trebuie vorbit mai puţin de jucători şi mai mult de ce ar trebui să construim.

Nu poate să existe nimic bun în această retrogradare! Nimic! Nu putem nici să glumim, nici să zâmbim, nici măcar... trebuie să ne gândim foarte serios cum vom arăta în următorii ani, la cum trebuie să arătăm.

A trecut o perioadă de toleranţă, au trecut nişte ani mulţi şi e clar că la un moment dat trebuie să faci ceva. Oricine, că e conducător, antrenor, că e jucător, suporter, toată lumea trebuie să gândim că da..

Entuziasmul, fericirea, bucuria cea mare vin doar dacă ai un succes, cum a fost cel de la U21, la Europene. Echipa naţională a României, în momentul de faţă, trăieşte numai din acel lucru. Ceva care să-ţi aducă o fericire? Numai acea perioadă... acei 2 ani în care copiii au făcut ceva fantastic (n.r. referire la România U21, care a ajuns în semifinalele EURO 2019)”, a spus Gică Hagi la orangesport.ro.

Hagi, decizie categorică în privința noului stadion din Constanța: "Nu vreau asta!"
Hagi, decizie categorică în privința noului stadion din Constanța: "Nu vreau asta!"
Noul stadion de la Constanța va avea o capacitate de 18.500 de locuri. De asemenea, clădirea stadionului va integra şi o serie de funcţiuni complementare: săli de antrenament - atletism...
Rapid își ia adio de la cupele europene: meci de coșmar pentru giuleșteni împotriva Farului
Rapid își ia adio de la cupele europene: meci de coșmar pentru giuleșteni împotriva Farului
Echipa Farul Constanţa a învins miercuri, pe teren propriu, scor 3-1, formaţia Rapid Bucureşti, în etapa a şasea din play-off-ul Superligii. Farul a deschis scorul în minutul 3, prin...
#Hagi, #fotbal, #nemultumire, #suparare, #retrogradare , #stiri fotbal