Șoc în Turcia, micul Hagi la Galatasaray! Gică Popescu a oferit un verdict clar

Vineri, 05 Aprilie 2024, ora 14:21
3251 citiri
Șoc în Turcia, micul Hagi la Galatasaray! Gică Popescu a oferit un verdict clar
Ianis Hagi. FOTO: Facebook / Rangers

Gică Popescu (56 de ani), președintele celor de la Farul, a intervenit public în urma informației publicate de presa din Turcia, conform căreia Galatasaray ar fi oferit deja suma necesară pentru a-l transfera pe Ianis Hagi (25) de la Rangers.

Presa din Turcia a lansat pe piață informația că Ianis Hagi ar fi fost vândut de Rangers la Galatasaray, clubul la care tatăl lui este o legendă, conform Akșam și Fotomac.

Gică Popescu nu a confirmat însă acest anunț, precizând că presa din Turcia exagerează de multe ori înaintea perioadei de mercato, vehiculând diverse nume. Totuși, având în vedere discreția lui Popescu, nu este exclus ca negocierile să fi fost demarate.

„Nu știu unde a apărut această informație pentru că în presa din Turcia vă spun din experiența anilor în care am jucat acolo, apar tot felul de știri. Nu neapărat neadevărate, dar pe jumătate adevărate. Mi-aduc aminte, când jucam la Galatasaray, am avut o întâlnire cu presa din Turcia și i-am întrebat de ce vin mereu cu știri neadevărate.

Și au spus pentru că nu aveau știri și le inventau. «Dacă nu avem știri, le inventăm. Ca să nu le mai inventăm, dați-ne știri». Acum nu știu dacă și această știre face parte dintr-o strategie, așa cum se întâmpla în anii noștri. Probabil că între timp lucrurile s-au mai schimbat”, a declarat Popescu.

Ianis Hagi se va întoarce la Glasgow Rangers din vară dar nu este în cărți la prima echipă. Probabil turneul de la EURO va fi decisiv pentru el.

Quarterly Report - Editia 4

Ianis Hagi s-a despărțit în patru cuvinte de Deportivo Alaves. Ce mesaj a transmis
Ianis Hagi s-a despărțit în patru cuvinte de Deportivo Alaves. Ce mesaj a transmis
Împrumutat de Glasgow Rangers la Deportivo Alaves, Ianis Hagi nu a avut un sezon strălucit în Spania. Fotbalistul român nu a reușit niciun gol în La Liga și a marcat doar de două ori...
Rușinea cu care Ianis Hagi pleacă din campionatul Spaniei, după 22 de meciuri
Rușinea cu care Ianis Hagi pleacă din campionatul Spaniei, după 22 de meciuri
Internaționalul român Ianis Hagi (25 de ani) a evoluat duminică seară în meciul Las Palmas - Alaves (1-1) din ultima etapă a campionatului Spaniei, aceasta fiind și ultima sa prezență în...
#Hagi, #Ianis Hagi, #Galatasaray , #stiri Ianis Hagi