Adio! Unul dintre cei mai buni fotbaliști ai lumii a fost părăsit de superba lui soție

Luni, 27 Martie 2023, ora 17:47
4445 citiri
Adio! Unul dintre cei mai buni fotbaliști ai lumii a fost părăsit de superba lui soție
Hakimi si Hiba Abouk nu mai formează un cuplu FOTO facebook

Zvonurile care dădeau drept iminentă despărțirea dintre marocanul Hakimi (24 ani), de la PSG, și superba lui soție, actrița Hiba Abouk, s-au adeverit.

Aceasta a anunțat astăzi public separarea de soțul ei, care luna trecută a fost acuzat de viol, după un incident petrecut la Paris, în care o tănără de 23 de ani a declarat că a fost agresată sexual chiar în casa fotbalistului.

”Mă simt datoare să fac acest comunicat pentru a-mi exprima părerea și pentru a clarifica informațiile eronate care circulă. Chiar dacă tăcerea poate ajuta în anumite probleme și subiecte delicate, simt o nevoie urgentă de a mă exprima, pentru a-mi relua viața personală, publică și profesională în cel mai puțin dureros și traumatizat mod și pentru a-mi proteja copiii, care sunt prioritatea mea.

Adevărul este că, de mai multă vreme, după ce ne-am gândit foarte mult la acest lucru, eu și tatăl copiilor mei am luat decizia de a pune capăt relației noastre. Acest lucru s-a întâmplat cu mult înaintea evenimentelor în care am fost implicată și de care sunt total străină.

După ce am luat decizia de a ne despărți legal și de a renunța să locuim împreună, în timpul în care așteptam liniștiți procesul de divorț, nu îmi imaginam că, pe lângă faptul că trebuie să fac față durerii pe care o presupune o despărțire și că trebuie să accept faptul că a eșuat căsnicia în care m-am dedicat trup și suflet, va trebui să accept și această rușine. Am avut nevoie de timp pentru a trece peste acel șoc.

Nu mai este nevoie să spun că toată viața mea întotdeauna am fost și voi fi de partea victimelor, așa că, având în vedere gravitatea acuzațiilor, putem doar să avem încredere în justiție.

Vă rog să îmi respectați viața privată mie și copiilor mei în aceste circumstanțe delicate. Mulțumesc tuturor celor care m-au sprijinit și m-au respectat”, a scris Hiba Abouk pe Instagram.

Actrița cu origini tunisiene și libaneze este mai mare cu 12 ani decât fostul soț și a fost numită la un moment dat cea mai frumoasă actriță din lume. Ei au împreună doi copii.

Semnele clare care arată chiar din timpul nunții că o căsătorie nu va dura. Unul dintre ele implică tortul
Semnele clare care arată chiar din timpul nunții că o căsătorie nu va dura. Unul dintre ele implică tortul
Sezonul nunților se apropie. Dacă participi la astfel de evenimente în acest an, există câteva semne la care să fii atent pentru a determina dacă mariajul va dura, conform consilierului în...
Campioana de la Wimbledon, într-o situație neplăcută: ”S-a mutat cu pisica!”
Campioana de la Wimbledon, într-o situație neplăcută: ”S-a mutat cu pisica!”
Campioana en-titre de la Wimbledon, tenismena Marketa Vondrousova din Cehia, trece prin momente dificile în viața personală. După ce a atins apogeul carierei în iunie 2023, prin victoria de...
#hakimi, #Hiba Abouk, #cuplu, #despartire, #divort, #viol, #infidel , #stiri fotbal
Comentarii
Poza Tricisport
Tricisport
rank 5
Cred că relația avea hibe.