Sebastian Haller a fost operat de cancer la testicule. Cât va lipsi fotbalistul de pe gazon

Joi, 28 Iulie 2022, ora 11:04
2405 citiri
Sebastian Haller a fost operat de cancer la testicule. Cât va lipsi fotbalistul de pe gazon
Sebastian Haller, pe patul de spital. FOTO: Twitter /Sebastian Haller

Clubul german de fotbal Borussia Dortmund va trebui, după toate probabilităţile, să se lipsească de serviciile noului său jucător, atacantul ivorian Sebastien Haller (28 ani), care a fost operat săptămâna trecută pentru extirparea unei tumori testiculare descoperite în cursul acestei luni, după transferul său în Germania, informează agenţia EFE.

"Discutăm încă despre ce terapie va avea nevoie, dar el este cert că Sebastien va lipsi pentru cel puţin câteva luni", a afirmat directorul sportiv al Borussiei, Sebastian Kehl.

Ziarul popular Bild a afirmat în ediţia sa de miercuri că Haller a fost operat şi se află alături de familie, în aşteptarea planurilor de terapie pe care o va urma post-operator.

Cotidianul german a adăugat că, întrucât pauza din Bundesliga va avea loc în noiembrie, din cauza Cupei Mondiale din Qatar, jucătorul nu va mai putea fi integrat anul acesta.

Diagnosticul exact de după operaţie nu a fost făcut public, precum nici amploarea tratamentului post-operator sau dacă va fi supus unei chimioterapii.

Atacantul născut în Franţa s-a transferat în această lună de la Ajax Amsterdam la Dortmund, cu care a semnat un contract pe patru ani.

#haller, #cancer, #borussia dortmund , #jucatori