Ce televiziune va transmite campionatul național de handbal feminin și masculin

Joi, 04 August 2022, ora 14:48
4139 citiri
Ce televiziune va transmite campionatul național de handbal feminin și masculin
Cristina Neagu

Pro TV anunţă un nou parteneriat cu Federaţia Română de Handbal. Portofoliul include 150 de meciuri de handbal difuzate de-a lungul unui an.

Handbalul este singurul sport la care România este campioană mondială atât la feminin, cât şi la masculin. În plus, de-a lungul anilor, campionatul românesc feminin şi-a demonstrat puterea, fiind una dintre competiţiile de top datorită perfomanţelor din concursurile europene.

Pentru următoarele patru sezoane: 2022 - 2023, 2023 - 2024, 2024 - 2025 şi 2025 - 2026, Pro TV a achiziţionat drepturile de transmisiune atât pentru canalele TV, cât şi pentru platformele VOD şi social media.

Ca urmare a acestui parteneriat, Pro Arena va deveni locul în care adevăraţii fani se vor simţi ca pe ARENA handbalului românesc.

Portofoliul include 150 de meciuri de-a lungul unui an: şase meciuri din campionatul intern de handbal (trei din cel feminin şi trei din cel masculin), meciurile echipei naţionale de seniori feminin şi masculin, patru din meciurile din Cupa României şi cele din Super Cupa României.

„Achiziţionarea drepturilor de difuzare a campionatului de handbal pentru următorii patru ani reprezintă un nou pas în angajementul pe care l-am luat de a dezvolta porfoliul nostru de Sport şi de a le oferi telespectatorilor oportunitatea de a urmări meciurile lor preferate pe canalele noastre.

După EURO, Europa League, Conference League, FA CUP, UFC şi toate celelalte meciuri propuse de-a lungul ultimilor ani şi în rândul celor ce vor urma, handbalul este următoarea noastră invitaţie pentru a conecta Românii care urmăresc Pro TV şi VOYO. Suntem încântaţi de încheierea acestui parteneriat cu Federaţia Română de Handbal şi suntem convinşi că vor urma rezultate sportive incredibile”, declară Aleksandras Cesnavicius, CEO Pro TV.

Constantin Din, preşedintele Federaţiei Române de Handbal spune: „Suntem încântaţi de interesul românilor pentru handbal. Am primit cu bucurie şi responsabilitate ofertele jucătorilor din piaţa media pentru drepturile de televizare ale sportului nostru. Ne face plăcere să anunţăm că sportul de echipă din România cu cel mai mare succes internaţional, handbalul, se întâlneşte acum, firesc, cu cel mai puternic şi apreciat brand media din România, compania PRO TV. În următorii patru ani, împreună cu Pro TV şi Pro Arena, le vom oferi românilor spectacolul din arenele de handbal. Am încredere că handbalul şi PRO TV vor face echipă bună!”.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#handbal feminin Romania, #pro tv, #drepturi TV, #Cristina Neagu CSM Bucuresti , #CSM Bucuresti