Fara Cristina Neagu, CSM Bucuresti a obtinut a patra victorie in Champions League

Duminica, 25 Octombrie 2020, ora 19:02
5150 citiri
Fara Cristina Neagu, CSM Bucuresti a obtinut a patra victorie in Champions League
Foto: Facebook / CSM Bucuresti

Echipa de handbal feminin CSM Bucuresti a invins duminica, in deplasare, formatia germana SG BBM Bietigheim, scor 32-22 (14-10), si devine liderul grupei A. Capitanul Cristina Neagu nu a evoluat, in urma unei accidentari la antrenamente.

Principalele marcatoare pentru CSM Bucuresti au fost Martin 7 goluri, Omoregie 7, Cvijici 4.

Cristina Neagu nu s-a aflat pe teren, in urma unei accidentari la antrenamente. Ea abia revenise in lot la meciul din etapa trecuta, cu FTC Budapesta, dupa doua saptamani de izolare ca urmare a testarii pozitive la Covid-19.

In etapa a VI-a, in grupa A s-au mai meciurile Metz - Team Esbjerg 31-29 si FTC Budapesta - Krim Ljubljana 32-25. Dupa sase etape, CSM Bucuresti este lider, cu 8 puncte, urmata de Vipers si Rostov-Don, cu cate 7.

Si in grupa B au fost amanate trei meciuri din motive pandemice, inclusiv cel dintre SCM Ramnicu Valcea - Borussia Dortmund. SCM are trei jucatoare testate pozitiv in lot si ajunge la a doua partida amanata, dupa cea cu Podravka.

In etapa viitoare, CSM Bucuresti va juca tot in deplasare, cu Krim Ljubljana, in 7 noiembrie.

Anterior, CSM a obtinut rezultatele: 31-26 cu Metz, 30-29 cu Team Esbjerg, 25-30 cu Vipers si 25-19 cu FTC Budapesta. CSM are si un meci amanat din motive pandemice, cu Rostov-Don.

Meciurile din faza grupelor se vor derula pana in 14 februarie 2021, cand primele doua clasate se vor califica in sferturile de finala. Echipele de pe locurile 3-6 vor juca play-off, pentru celelalte patru locuri disponibile, in sistem eliminatoriu, in 6-7 martie si 13-14 martie 2021.

Sferturile de finala sunt programate in 3-4 aprilie si 10-11 aprilie, iar Turneul Final Four, in 29-30 mai 2021, la Budapesta.

SCM Ramnicu Valcea a fost acceptata direct in Liga Campionilor, iar CSM Bucuresti a primit wild-card.

Detinatoarea trofeului este Gyor ETO.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de marţi până pe 30 aprilie, ora 23.59,...
#CSM Bucuresti victorie , #handbal feminin