Meciuri de infarct la Europenele de handbal

Luni, 20 Ianuarie 2014, ora 15:41
3123 citiri
Meciuri de infarct la Europenele de handbal

La Europenele de handbal care se desfasoara in Danemarca, au fost programate in prima etapa din grupa a 2-a adevarate derbiuri, cu finaluri de infarct.

In capul de afis al zilei, Franta lui Karabatici a invins, scor 27-25, Croatia, dupa ce nationala fostei tari iugoslave s-a apropiat la un singur gol diferenta in ultimul minut, dar nu a mai reusit sa egaleze.

Intr-o alta partida, Suedia a suferit din greu, in victoria scor 29-27 cu Rusia, obtinuta dupa ce rusii au reusit sa remonteze un imposibil 20-13 la pauza, ajungand sa egaleze 27-27, cu trei minute inainte de final.

Rasturnare incredibila de situatie in partida castigata la limita de Polonia, scor 31-30, cu Belarus. Fosta tara sovietica conducea cu trei goluri diferenta cu doua minute inainte de final, dar nu a stiut sa gestioneze acest avantaj, scapand printre degete o victorie mare.

Clasamentul grupei a 2-a: 1. Franta 6p, 2.Croatia 4p, 3. Suedia 4p, 4. Polonia 4p. 5.Rusia 0p si 6. Belarus 6p.

In prima grupa, sambata, intr-un meci in care s-a reeditat finala Campionatului Mondial de anul trecut, Spania, detinatoarea titlului, a fost invinsa, scor 31-28, de Danemarca, campioana Europei.

In celelalte meciuri din grupa, favoritele s-au impus la pas. Ungaria a castigat cu 31-25 in fata Macedoniei iar Islanda a intrecut cu 33-27, Austria.

Clasamentul grupei a 1-a: 1. Danemarca 6p, 2. Spania 4p, 3. Islanda 3p, 4. Ungaria 3p, 5. Macedonia 2p si 6.Austria 0p.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#rezultate Campionat European handbal masculin , #handbal rezultate