CSM Bucuresti, invinsa in Liga Campionilor la handbal feminin. Dinamo, inca un final de infarct la masculin

Sambata, 22 Octombrie 2016, ora 21:56
4089 citiri
CSM Bucuresti, invinsa in Liga Campionilor la handbal feminin. Dinamo, inca un final de infarct la masculin
Foto: Facebook/ CSM Bucuresti Oficial

CSM Bucuresti, detinatoarea trofeului, a fost invinsa surprinzator de formatia daneza FC Midtjylland, cu scorul de 24-21 (9-10), sambata, in Grupa C a Ligii Campionilor la handbal feminin.

CSM a facut un meci modest in fata celei mai slabe echipe din grupa, ratand nepermis de mult si facand numeroase greseli.

Dupa un inceput echilibrat, cu ratari de ambele parti, echipa daneza s-a desprins pe tabela la 5-3 ('15), iar apoi a fost echipa aflata la conducere pana in ultimul minut al reprizei, cand CSM a reusit sa treaca in avantaj, cu 10-9, scor inregistrat la pauza.

Campioana Romaniei a condus o singura data la doua goluri, 11-9 ('32). Gazdele au marcat trei goluri la rand si scorul a devenit 12-11 ('34). CSM, antrenata de danezul Jacob Vestergaard, nu a reusit sa se regaseasca si diferenta de pe tabela a crescut in favoarea echipei FC Midtjylland, 15-12 ('38).

O singura data CSM Bucuresti a ajuns la un gol de gazde, 19-18 ('50), dupa care FC Midtjylland s-a desprins la patru goluri si a castigat in cele din urma cu 24-21.

Pentru CSM au inscris Isabelle Gullden 4 goluri, Bianca Bazaliu 1, Linnea Torstensson 3, Carmen Martin Berenguer 5, Oana Manea 1, Gnonsiane Niombla 4, Anastasia Lobaci 2, Majda Mehemedovic 1.

Gyor Audi ETO KC a invins-o pe Rostov cu 28-27, in deplasare, in celalalt meci al grupa.

In clasament, pe primul loc se afla Gyor Audi ETO KC, 4 puncte, urmata de CSM Bucuresti, 2 p, FC Midtjylland, 2 p, Rostov pe Don, 0 p. In primul meci al grupei, CSM Bucuresti a invins pe Rostov pe Don cu 24-21.

Vineri va avea loc o reeditare a finalei Ligii Campionilor din sezonul trecut, CSM Bucuresti - Gyor Audi ETO KC, in Sala Polivalenta din Capitala.

Dinamo, inca un meci de infarct

Dinamo Bucuresti a fost invinsa de echipa franceza HBC Nantes cu scorul de 27-26 (11-15), sambata seara, in Soseaua Stefan cel Mare, in Grupa D a Ligii Campionilor la handbal masculin, dupa un final dramatic.

Dupa un prim sfert de ora echilibrat, Dinamo s-a desprins la 9-7 ('19), iar apoi campioana Romaniei si-a marit avantajul, intrand la pauza cu un avans de patru goluri, 15-11.

HBC Nantes a recuperat diferenta in primele zece minute ale reprizei secunde, 17-17 ('40). Dinamo a avut in continuare initiativa, dar in ultimele zece minute nu a reusit sa mai se apere ca pana atunci, iar francezii au condus jocul, fiind mai mereu cu un gol in plus pe tabela.

Finalul a fost dramatic, cu Dinamo ratand ultimul atac, care ar fi putut aduce egalarea.

Pentru Dinamo au marcat Cosmin Capota 1 gol, Sajad Esteki 2, Mihai Alexandru Asoltanei 6, Flavius Cimpan 1, Alin Florin Sania 1, Dan Andrei Savenco 2, Pierre Yves Ragot 1, Ciprian Sandru 5, Allahkaram Esteki 4, Marius Iulian Mocanu 1, Jakov Vrankovic 1, Seyed Alireza Mousavi 1.

In celelalte meciuri ale grupei, Besiktas Mogaz HT Istanbul a dispus de TTH Holstebro cu 36-27, iar HC Motor Zaporoje a trecut de ABC/UMinho cu 28-23.

In clasament, HBC Nantes conduce cu 9 puncte, urmata de Besiktas, 7 p, Motor Zaporoje, 5 p, Dinamo, 4 p, ABC/UMinho, 4 p, TTH Holstebro, 1 p. Se califica in play-off primele doua echipe.

Bucurestenii au mai avut parte de finaluri dramatice si cu Besiktas Istanbul, scor 26-26, si cu TTH Holstebro, scor 32-32, in ambele partide fiind egalata in ultima secunda, din lovitura de la 7 metri.

Pentru Dinamo urmatorul meci va fi revansa cu HBC Nantes, pe 13 noiembrie.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#CSM Bucuresti invinsa Midtjylland, #Dinamo invinsa Nantes , #Liga Campionilor handbal