Nationala Romaniei de handbal, fara Cristina Neagu in ultimul meci de la Campionatul European

Vineri, 16 Decembrie 2016, ora 12:39
10187 citiri
Nationala Romaniei de handbal, fara Cristina Neagu in ultimul meci de la Campionatul European
Foto: Marius Ionescu/ swe2016.ehf-euro.com

Nationala feminina de handbal a Romaniei va aborda ultimul meci de la Campionatul European fara doua dintre cele mai bune jucatoare din lot, Cristina Neagu si Paula Ungureanu.

Potrivit site-ului oficial al competitiei, Romania a efectuat doua modificari in lotul pentru partida cu Germania, de vineri seara.

Cristina Neagu, inter stanga, si Paula Ungureanu, portar, au fost inlocuite cu tinerele Laura Popa si Yuliya Dumanska.

Foarte probabil, cele doua veterane au fost inlocuite de selectionerul Ambros Martin pentru a le odihni, duelul cu Germania fiind mai mult unul de palmares.

De asemenea, Popa si Dumanska sunt doua tinere de perspectiva, care pot acumula minute bune la primul lor turneu final din cariera.

Trebuie mentionat si faptul ca Neagu este golgheterul la zi al turneului final, cu 46 de goluri marcate in 6 partide, iar aceasta decizie de inlocuire inseamna ca ea are sanse minime sa incheie competitia ca principala marcatoare.

Daneza Stine Jorgensen (35 goluri) si norvegianca Nora Mork (34) o urmeaza pe Cristina in clasamentul golgheterilor, ambele urmand a evolua cu nationalele lor in semifinalele intrecerii.

Intalnirea dintre Romania si Germania, de la Campionatul European de handbal feminin, se va disputa vineri seara, incepand cu ora 16:45.

Miza meciul transmis in direct de Ziare.com este ocuparea pozitiei a cincea in clasamentul final al Campionatului European.

#Romania Germania Campionat European handbal, #Cristina Neagu lot Romania, #schimbari lot Romania Euro 2016 , #nationala handbal