Romania, meci crucial in sferturi la Campionatul Mondial de handbal

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Miercuri, 16 Decembrie 2015, ora 10:54
8073 citiri
Romania, meci crucial in sferturi la Campionatul Mondial de handbal
Foto: Facebook/ IHF

Nationala feminina de handbal a Romaniei va disputa miercuri seara un meci crucial in sferturile de finala ale Campionatului Mondial din Danemarca.

"Tricolorele" pregatite de Tomas Ryde si Costica Buceschi vor intalni chiar reprezentativa tarii gazda intr-un duel care se anunta a fi extrem de spectaculos.

Romancele au avut o evolutie oscilanta la acest turneu final dezamagind in faza grupelor si impresionand in prima partida eliminatorie.

In Grupa D, fetele noastre au trecut lejer de ousiderele Puerto Rico si Kazahstan, insa au pierdut cu Spania, Norvegia si Rusia, atragandu-si foarte multe critici. Neagu & Co. si-au spalat insa toate pacatele in optimi, unde au invins chiar campioana mondiala en-titre, Brazilia.

De cealalta parte, Danemarca nu a aratat o forma de invidiat, fiind invinsa in faza grupelor de Muntenegru si de Ungaria. In optimi, gazdele Mondialului au trecut fara emotii de Suedia, pe care au invins-o la o diferenta de sapte goluri.

Cristina Neagu dezvaluie secretul victoriei fenomenale de la Campionatul Mondial de handbal

De remarcat este si faptul ca cea mai buna jucatoare a danezelor de la turneul final, Line Anna Jorgensen, evolueaza in campionatul Romaniei, la CSM Bucuresti.

Intalnirea cu Danemarca nu are doar miza calificarii in semifinale, ci si una la fel de importanta, calificarea la turneul preolimpic. Desi se afla intre cele mai bune opt natiuni din lume, Romania nu a obtinut biletele pentru turneul preolimpic, o victorie in finala a Norvegiei, coroborata cu locul 8 in clasamentul final pentru "tricolore", facand ca acestea sa nu obtina calificarea.

Pentru a nu astepta jocul rezultatelor, fetele noastre au nevoie de o victorie in fata Danemarcei, calificarea in semifinale scutindu-le de orice emotie.

Campionatul Mondial de handbal: Programul complet al meciurilor din sferturile de finala

Intalnirea dintre Romania si Danemarca va incepe la ora 21:45 si va fi transmisa in direct pe site-ul Ziare.com.

La TV, meciul va putea fi urmarit pe postul DolceSport.

Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţie de senator vor da filmări intime"
Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţie de senator vor da filmări intime"
Senatoarea Diana Șoșoacă susține că a primit amenințări și este hărțuită, cu scopul de a-și prezenta demisia. Ea pretinde chiar că e șantajată cu filmări compromițătoare cu ea,...
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie va dezbate marţi contestaţia depusă de Alianţa Dreapta Unită la decizia Biroului Electoral Central de respingere a protocolului său de constituire....
#Romania Campionat Mondial handbal, #Romania Danemarca Mondial handbal, #Romania Danemarca handbal avancronica , #nationala handbal