Romania pierde clar meciul cu Norvegia de la Campionatul Mondial de handbal

Joi, 10 Decembrie 2015, ora 22:56
29801 citiri
Romania pierde clar meciul cu Norvegia de la Campionatul Mondial de handbal
Foto: captura video Dolce Sport

Nationala de handbal a Romaniei a pierdut si al doilea meci cu o echipa puternica disputat la Campionatul Mondial de handbal din Danemarca, scor 22-26, cu Norvegia.

Meciul, de mare lupta, a fost condus de la un capat la celalalt de norvegience, care s-au dovedit a fi prea tari pentru jucatoarele noastre. Cu un contraatac foarte bun, adversarele romancelor conduceau la 4 goluri distanta dupa mai bine de jumatate din prima repriza, cand Romania nu inscrisese decat doua goluri.

Avand in Cristina Neagu o jucatoare in mare forma, Romania a revenit insa pana la pauza si a reusit sa mentina diferenta constanta, dupa prima repriza scorul fiind de 13-10 pentru Norvegia.

Reactia antrenorului nationalei de handbal a Romaniei, dupa infrangerea cu Norvegia

In partea a doua, romancele s-au vazut conduse rapid la 8 goluri distanta si din cauza unei defensive slabe. Chiar daca in ultimul sfert de ora au reusit sa revina la trei goluri diferenta, nu au putut sa se apropie mai mult, in ciuda reusitelor foarte frumoase ale Cristinei Neagu si ale Elizei Buceschi, una dintre suprizele placute ale Romaniei.

Dupa un meci slab cu Spania, "tricolorele" reusesc o evolutie buna impotriva Norvegiei, insa insuficienta, si urmeaza meciul de vineri seara cu Rusia, care pare cea mai buna echipa de la acest Campionat Mondial.

Campionatul Mondial de handbal: Rezultatele si clasamentul din grupa Romaniei

In urma rezultatului de joi seara, este clar ca romancele vor incheia grupa pe ultima pozitie care asigura calificarea in optimi, a 4-a, dupa Rusia, Norvegia si Spania.

Romania - Norvegia 22-26

Min 60 - Romancele au incercat sa se apropie pe tabela de marcaj, dar nu au reusit sa profite de ultimele minute bune, asa incat termina partida invinse la 4 goluri diferenta.

Min 57 - Aurelia Bradeanu marcheaza superb pe un contraatac si am revenit la 3 goluri diferenta, cu 3 minute inainte de sfarsitul meciului.

Min 54 - Cristina Neagu a marcat pentru a 8-a oara in aceasta partida, fiind cea mai buna marcatoare.

Min 53 - Cu aproape 8 minute ramase de joc, mai sunt de recuperat 5 goluri.

Min 52 - Romania se apropie la 6 goluri, dar nu pare a mai fi timp pentru a incerca o egalare.

Min 47 - In superioritate numerica, romancele reusesc sa reduca din diferenta.

Min 43 - "Tricolorele" par sa fi cazut, fiind conduse cu 20-12.

Min 40 - Situatie grea pentru Romania, care evolueaza in inferioritate si e condusa la 7 goluri diferenta.

Min 38 - Paula Ungureanu apara bine, iar diferenta ramane de 4 goluri.

Min 36 - Perianu marcheaza si ea, suntem in continuare la 3 goluri in spate.

Min 34 - Cristina Neagu reduce din diferenta, dar se accidenteaza usor in aceeasi faza.

Min 31 - A reinceput repriza a doua! Norvegiencele marcheaza primele, in inferioritate numerica.

Min 30 - Pauza! Romania este condusa la o diferenta de 3 goluri, dupa un meci bun facut pana acum de jucatoarele noastre.

Min 29 - Acum Romania este in superioritate numerica, dupa ce a fost eliminata o norvegianca pentru un fault la Cristina Neagu.

Min 28 - Marcam al doilea gol in inferioritate numerica! Romancele se apropie pe tabela de marcaj.

Min 27 - Pintea e eliminata doua minute, iar adversarele "tricolorelor" se distanteaza la 4 goluri, dupa o lovitura de la 7 metri. Marcam insa rapid la faza urmatoare, prin Bradeanu, in inferioritate numerica.

Min 25 - Eliza Buceschi marcheaza cu pamantul, dar norvegiencele refac rapid diferenta.

Min 23 - Paula Ungureanu apara bine si marcam pe contraatac. Diferenta este acum de doar 3 goluri.

Min 21 - Reducem din nou din diferenta, dar este uimitoare viteza cu care norvegiencele revin in atac de fiecare data.

Min 20 - A treia bara a romancelor, care sunt conduse la 5 goluri diferenta.

Min 17 - Atac slab al fetelor noastre, care au marcat de doar patru ori pana acum. Cristina Neagu a marcat frumos si a redus din diferenta.

Min 13 - Avem mult ghinion - inca o bara, iar pe contraatac adversarele marcheaza norocos.

Min 12 - Norvegia se distanteaza la 4 goluri distanta, dupa mai multe ratari ale romancelor. Am inscris doar de doua ori pana acum, cand ne apropiem de jumatatea primei reprize.

Min 9 - Romancele nu mai reusesc sa inscrie de cateva minute bune, dar se apara bine.

Min 6 - "Tricolorele" egaleaza de fiecare data, dar norvegiencele revin in avantaj. Avem si ghinion, trimitand mingea in bara.

Min 4 - Primul gol al Romaniei vine dupa o lovitura de la 7 metri, prin Cristina Neagu.

Min 3 - Romancele nu reusesc sa marcheze, sunt greseli de ambele parti. Portarul norvegian este in forma, dar si Paula Ungureanu pare a fi in zi buna, dupa ce a reusit sa apere o lovitura de la 7 metri.

Min 1 - A inceput partida!

21:31 - S-a tinut un minut de reculegere in memoria marelui handbalist Gheorghe Gruia, care a murit miercuri.

21:25 - Echipele au iesit de la vestiare si se intoneaza cele doua imnuri.

INFO: "Tricolorele" se afla in Grupa D de la Campionatul Mondial si s-au calificat deja in optimi, cu 4 puncte dupa 3 meciuri in care au invins cele mai slabe adversare, Puerto Rico si Kazahstan, si au pierdut cu Spania, echipa teoretic mai slaba decat ultimele adversare din grupa, Norvegia si Rusia.

Campionatul Mondial de handbal: Rezultatele si clasamentul din grupa Romaniei

INFO: Norvegia are 4 puncte, invingand la randul sau cele doua echipe intrecute si de Romania si pierzand in fata liderului neinvins al grupei, Rusia.

INFO: Rusia are punctaj maxim dupa 4 etape, inaintea ultimului meci al grupei, de vineri seara, contra Romaniei. Doar nationala noastra mai poate depasi Rusia si castiga grupa, daca invinge in ambele partide ramase.

Campionatul mondial de handbal: Romania da marele test in fata Norvegiei

INFO: Partida va putea fi urmarita la TV pe postul DolceSport.

Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și partidul Forța Dreptei se găsește în imposibilitatea de a avea liste comune de candidați pentru alegerile din 9 iunie, după ce Biroul...
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, susţine că unii primari USR ar fi fost ”şantajaţi” sau ”momiţi” să treacă la PSD, în condiţiile în care de faţă era şi liderul social...
#Romania Norvegia Live, #Romania Norvegia direct, #Romania Norvegia Campionat Mondial handbal, #Romania Norvegia handbal , #nationala handbal