Tadici, pus la punct dupa ce a provocat un scandal urias la nationala de handbal

Joi, 10 Decembrie 2015, ora 10:08
4993 citiri
Tadici, pus la punct dupa ce a provocat un scandal urias la nationala de handbal

Antrenorul Gheorghe Tadici a fost pus la punct dupa ce a provocat un scandal urias la nationala feminina de handbal.

Federatia Romana de Handbal a reactionat dupa declaratiile si dezvaluirile fostului selectioner, delimitandu-se de acestea.

Oficialii considera ca reactia lui Tadici a "depasit limita colegialitatii si a respectului".

Iata comunicatul Federatiei Romane de Handbal:

"Federatia Romana de Handbal a aflat cu regret de declaratiile domnului profesor Gheorghe Tadici, de natura sa aduca atingere reputatiei profesionale si personale ale componentelor lotului feminin de senioare. FRH considera ca aceste declaratii depasesc limita colegialitatii si ale respectului pe care membrii comunitatii noastre sunt datori sa si le acorde.Suntem cu atat mai surprinsi de evocarea unor astfel de evenimente, cu cat, daca sunt adevarate, ele ar fi trebuit rezolvate si oprite pe loc de dl Tadici. Domnia sa era la data invocata antrenorul principal si liderul nationalei feminine si ar fi trebuit sa opreasca episodul invocat de la bun inceput.

Tadici matura pe jos cu selectionerul Romaniei si lanseaza acuzatii serioase: Fac combinatii cu fonduri!

FRH acorda in continuare respect activitatii domnului Gheorghe Tadici, ale carui rezultate pentru handbalul romanesc trebuie pretuite. In acelasi timp, ii amintim dlui Tadici ca aceste rezultate au fost posibile cu ajutorul jucatoarelor pe care le acuza de comportare nesportiva.

Nu in ultimul rand, ne exprimam dezamagirea ca aceste comentarii ale domnului Tadici au aparut intr-un moment in care nationala feminina este angajata intr-o competitie dificila si are un parcurs care o mentine cu sanse reale in cursa pentru obiectivul fixat. Acceptam criticile, ca o parte fireasca a competitiei sportive, dar ne-am fi asteptat ca acestea sa fie de o natura decenta, iar sustinerea pentru echipa care reprezinta Romania sa fie neconditionata, asa cum si domnul profesor Tadici si-a dorit in mandatul sau."

Scandal urias la nationala de handbal a Romaniei: Tadici acuza o selectie "pe pile"

Gheorghe Tadici a acuzat in termeni duri selectia facuta la nationala de handbal, sustinand ca jucatoare in forma au fost lasate acasa pentru a le face loc unora care nu evolueaza la echipele de club.

In acelasi timp, acesta a insinuat ca mai multe "tricolore" au petrecut cu alcool intr-una dintre actiunile primei reprezentative.

M.D.

Citeste si:
Ministrul care va demisiona astăzi din guvernul condus de Florin Cîțu. Ce reproșuri îi sunt aduse premierului
Ministrul care va demisiona astăzi din guvernul condus de Florin Cîțu. Ce reproșuri îi sunt aduse premierului
Adrian Oros a anunţat marţi dimineaţa, 28 septembrie, că îşi va părăsi funcţia de ministru al Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, precizând că "pentru premierul Florin Cîţu,...
Ce se va discuta în prima ședință a noului Biroul Executiv Naţional de după congresul PNL
Ce se va discuta în prima ședință a noului Biroul Executiv Naţional de după congresul PNL
Biroul Executiv Naţional al PNL este convocat marţi, 28 septembrie, în prima şedinţă în noua componenţă, după congresul partidului din 25 septembrie. Preşedintele PNL, premierul...
Sursa: Ziare.com