Adversarele echipelor romanesti in cupele europene la handbal

Marti, 24 Iulie 2012, ora 16:19
1949 citiri
Adversarele echipelor romanesti in cupele europene la handbal

Cinci echipe de handbal romanesti, trei feminine si doua masculine, si-au aflat marti adversarele din cupele europene, la tragerea la sorti de la Viena.

Rezultatele tragerii la sorti de marti sunt urmatoarele:

FEMININ

Cupa Cupelor, turul 3

Otelul Galati - echipa de pe locul trei din preliminariile Ligii Campionilor, turneul 1 de calificare (meciul tur in deplasare, in 10-11 noiembrie, returul la Galati, o saptamana mai tarziu). Din turneul 1 fac parte echipele Viborg HK, Bera Bera, Vistal Gdynia, LC Bruhl.

Cupa EHF, turul doi

Dunarea Braila - WHC Biseri (Muntenegru). Meciul tur la Braila, in 13-14 octombrie, returul in deplasare, o saptamana mai tarziu.

Cupa EHF, turul trei

HC Zalau - castigatoarea din turul doi, dintre Valencia (Spania) si Valur (Islanda). Meciul tur in deplasare, 10-11 noiembrie, returul la Zalau, o saptamana mai tarziu).

MASCULIN

Cupa EHF, turul 1

HC Odorhei - European University Cyprus (Cipru). Meciul tur va avea loc in Cipru, in 8-9 septembrie, iar returul, o saptamana mai tarziu pe terenul echipei antrenate de Vlad Caba. Daca se va califica mai departe, HC Odorhei va juca cu invinsa din meciul eliminatoriu din preliminariile Ligii Campionilor, dintre Besiktas (Turcia) si HC Dinamo Minsk (Belarus).

Cupa EHF, turul 2

Stiinta Bacau - castigatoarea din turul 1, dintre Sporting CP (Portugalia) si Ystads IF (Suedia). Meciul tur va avea loc la Bacau, in 13-14 octombrie, iar returul, in deplasare, o saptamana mai tarziu.

Inaintea tragerii la sorti a cupelor europene a avut loc cea a primei faze a preliminariilor CM feminine, din 2013 (Serbia), nationala Romaniei participand doar din faza a doua, a play-off-ului. Acesta este programat in dubla mansa eliminatorie, in 1-2, respectiv 8-9 iunie 2013.

Componenta grupelor din faza I: Slovacia, Elvetia, Grecia, Finlanda (grupa 1), Austria, Olanda, Slovenia, Israel (2), Belarus, Polonia, Lituania, Italia (3) si Turcia, Portugalia, Azerbaidjan (4).

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Piedone vorbește despre un complot în favoarea lui Nicuşor Dan: ”Nu mă întoarce nimeni înapoi”
Piedone vorbește despre un complot în favoarea lui Nicuşor Dan: ”Nu mă întoarce nimeni înapoi”
Cristian Popescu Piedone (PUSL), candidat la funcţia de primar al Capitalei, a infirmat, din nou, marţi, 23 aprilie, zvonurile referitoare la o posibilă retragerea a sa din cursa electorală şi...
Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei: ”Bucureștenii să nu mai fie forțați să aleagă răul cel mai mic"
Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei: ”Bucureștenii să nu mai fie forțați să aleagă răul cel mai mic"
Candidatul liberal la Primăria Capitalei, anunțat odată cu retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursă, vrea să propună „un model liberal de administrație”. Sebastian Burduja, liderul...
#adversare echipe romanesti handbal, #echipe romanesti cupa ehf, #echipe romanesti cupa cupelor , #stiri handbal