Cristina Neagu a vorbit despre banii pe care ii castiga la CSM Bucuresti: "Merit fiecare euro din acel salariu"

Marti, 20 Aprilie 2021, ora 16:53
4718 citiri
Cristina Neagu a vorbit despre banii pe care ii castiga la CSM Bucuresti: "Merit fiecare euro din acel salariu"
Cristina Neagu

Cea mai valoroasa handbalista a Romaniei, Cristina Neagu, a vorbit intr-un interviu pentru unul dintre sponsorii sai despre eterna discutie a banilor publici investiti la CSM Bucuresti, referindu-se si la salariul considerat de multi unul mult prea mare.

"M-a deranjat lucrul asta la inceput. A fost o chestiune destul de stresanta, nu e treaba mea de unde vin banii clubului. Eu am semnat pe un salariu, iar prin ceea ce fac pentru echipa merit fiecare euro din acel salariu", a declarat Cristina, retributia sa lunara la CSM fiind, conform unor surse, de aproximativ 17.000 de euro pe luna.

"Toate echipele de handbal sunt sponsorizate din bani publici. Nu stiu de ce se vorbeste doar de salariul meu. Si celelalte jucatoare sunt platite din bani publici", a completat Cristina Neagu.

"Voi juca la CSM inca un an, apoi o sa vedem, in functie de cum ma simt, dar si de rezultate. As vrea sa vad ca avem o echipa in adevaratul sens al cuvantului, care se bate pentru toate trofeele", a mai spus handbalista.

#Cristina Neagu, #salariu, #CSM Bucuresti, #bani , #stiri handbal