Conflict in vestiarul nationalei de handbal. Cristina Neagu, despre jucatoarele tinere: "N-au realizat nimic, sa lase capul in pamant"

Miercuri, 16 Decembrie 2020, ora 12:54
3909 citiri
Conflict in vestiarul nationalei de handbal. Cristina Neagu, despre jucatoarele tinere: "N-au realizat nimic, sa lase capul in pamant"
Cristina Neagu

Handbalista Cristina Neagu a declarat miercuri, intr-o conferinta de presa la Kolding, ca acesta este cel mai slab turneu la care a participat, aruncand o parte din vina pe atitudinea aratata de jucatorele tinere, conform news.ro.

"Sunt foarte obosita, ma simt destul de rau fizic. In ultimele 3-4 meciuri am avut mari dureri la genunchi, am tot tras de mine. Sper sa ma refac. Personal sunt foarte dezamagita de acest rezultat. Este cel mai slab CE la care am participat, am obtinut doar o victorie. Acum concentrarea trebuie sa mearga la echipa de club. O echipa nu trebuie sa stea niciodata intr-o jucatoare. Greu de prezis cum suna viitorul. Avem o sansa de calificare la JO si cred ca acest turneu preolimpic este o sansa imensa pentru nationala pentru urmatorii ani", a spus Neagu, indreptandu-si atentia spre turneul preolimpic din luna martie din Muntenegru.

"Tot vorbim de o reconstructie, dar nu reusim sa construim. Cred ca e importanta si atitudinea si unele ar trebui sa fie mai constiente ca au ajuns la nationala. Acum 10-15 ani era greu sa ajungi la nationala, acum s-a dat credit unor jucatoare tinere, dar cred ca e vorba si de atitudine. Unele se comporta ca si cum ar fi obtinut ceva mare, dar nu au realizat nimic, trebuie sa lase capul in pamant, trebuie sa aratam altfel. Atata vreme cat sunt sanatoasa, voi veni la nationala, dar imi doresc si o echipa cu care sa luptam. La acest turneu, nu am simtit ca putem ajunge in fazele finale, mai ales ca sunt ultimii mei ani in handbal. Este enorm de greu sa ajungi la JO, iar noi avem aceasta sansa. Imi doresc ca echipa nationala sa performeze", a declarat Neagu.

Rezultatele de marti, din grupele principale, au stabilit semifinalistele CE din Danemarca, adica Norvegia - Danemarca si Franta - Croatia. Pentru locurile 5-6 vor juca Rusia - Olanda, toate partidele fiind programate in 18 decembrie si finalele in 20 decembrie.

Romania a incheiat pe locul 12 la general, cea mai slaba clasare a sa din istoria participarilor, cu o singura victorie in competitie, cu Polonia.

Rezultatele complete ale Romaniei sunt: 19-22 cu Germania, 28-24 cu Polonia, 20-28 cu Norvegia, in grupa preliminara D, respectiv 20-25 cu Croatia, 24-26 cu Ungaria si 24-35 cu Olanda.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ce-a făcut CSM București în primul meci fără Cristina Neagu, aflată în doliu
Ce-a făcut CSM București în primul meci fără Cristina Neagu, aflată în doliu
Campioana CSM Bucureşti a învins miercuri, în deplasare, formaţia Gloria Bistriţa, în derby-ul etapei a XXI-a a Ligii Naţionale. Victoria a fost dedicată căpitanului Cristina Neagu, care...
Cristina Neagu e în doliu: ”Se mândrea mereu cu fiica sa!” Anunțul clubului CSM
Cristina Neagu e în doliu: ”Se mândrea mereu cu fiica sa!” Anunțul clubului CSM
Campioana CSM Bucureşti a transmis, marţi, un mesaj public de condoleanţe Cristinei Neagu, al cărei tată a decedat. ”Întregul club CSM Bucureşti este alături de Cristina Neagu în...
#Cristina Neagu, #handbal feminin, #echipa nationala , #stiri handbal