"Gheorghe Tadici vine din generația lui Stalin! El este de muzeu! Cred că nu se uită nici la Mondialul de handbal"

Miercuri, 08 Decembrie 2021, ora 15:55
2976 citiri
"Gheorghe Tadici vine din generația lui Stalin! El este de muzeu! Cred că nu se uită nici la Mondialul de handbal"
Gheorghe Tadici

Lui Gheorghe Tadici i se reproșează faptul că a rămas înapoiat în privința metodelor de lucru. El a fost sancţionat cu şase jocuri de suspendare şi penalitate financiară de 4.000 de lei după ce şi-a bruscat propria jucătoare, la meciul cu SCM Râmnicu Vâlcea.

Aceasta e doar ultima ispravă a lui Tadici.

În stilul binecunoscut, Radu Banciu l-a călcat în picioare pe Tadici.

„El are limbajul de pe timpuri, când genul ăsta de atitudine nu era reprobabilă. El vine din generația lui Stalin. Pe vremea lui așa se făcea. Oricine vine din lumea aia nu mai are actualitate. Oricât ar fi fost de bine pregătit el nu se mai poate transpune pentru că nu se mai actualizează. Totul trebuie actualizat în societate. Nu poți să zici că în 1965 erai Dumnezeu.

Trebuie să-l actualizezi pe Dumnezeu la nivelul anului 2021, că dacă nu te faci de râs. Pițurcă era actual în 1980, nu este actual acum. Știm și noi când ai antrenat, dar actualitatea ta era atunci. Așa și la Tadici. Cum să-l mai pui pe Tadici? Tadici este de muzeu, să-l pui lângă pasărea Dodo, împăiat. Ce să facă el? Lumea va spune că e tobă de handbal. Nu e deloc așa.

Eu cred că el nici nu se uită la campionatul mondial de handbal, care este în desfășurare acum. Crezi că vede el ce joacă Spania, Norvegia, Danemarca, Franța? Nu se uită, tată, preferă să doarmă. Ei nu sunt conectați.

Asta este marea dramă a acestor oameni. Și, sigur, el are comportamentul pe care îl avea fix atunci. Se considera suficient în epoca aia pentru că nu a avut cine să-i spună: Ai fost bun, dar acum marș afară, idiotule, nu mai este lumea ta! Și atunci el continuă să facă ce făcea. Ca la gimnastică, cum își băteau ăia gimnastele. Nu mai este de actualitate astăzi să rupi cu bătaia. Le dădea cu bârna în cap în anii 80”, a spus Radu Banciu în emisiunea „Notele lui Banciu”.

#gheorghe tadici, #tadi, #Radu Banciu , #stiri handbal