Ce decizie a luat Nicusor Dan in legatura cu CSM Bucuresti

Vineri, 02 Aprilie 2021, ora 10:08
15462 citiri
Ce decizie a luat Nicusor Dan in legatura cu CSM Bucuresti
Gabriela Szabo, director general CSM FOTO SportsNet

Handbalistele de la CSM Bucuresti au in fata zece zile "de foc", in care se lupta pentru calificarea in careul de asi al celei mai tari competitii de pe continent.

Directorul general al clubului din Capitala, Gabriela Szabo, a fost si este alaturi de echipa si traieste la intensitate maxima toate momentele langa "tigroaice".

" N-am fost un om care si-a exteriorizat emotiile, nu le-am aratat niciodata celor din jur ce stari am, dar, de cand sunt la CSM, alaturi de echipa feminina de handbal, ma exteriorizez, sunt parte din echipa, fiecare succes al lor, este si succesul meu, fiecare insucces, este si al meu" - Gabriela Szabo, director general CSM Bucuresti.

Fosta mare campioana la atletism a subliniat importanta acestei perioade pentru elevele lui Adi Vasile si nu numai.

"Avem doua saptamani de foc, fetele au nevoie de sustinerea noastra! Toata Romania trebuie sa fie alaturi de ele. Ne dorim sa fim cei mai buni din Europa, sa fim mereu in Final Four, sa fim cei mai buni din Romania si sa fim un exemplu pentru cluburile din Romania" - Gabriela Szabo, director general CSM Bucuresti.

"Meciurile sunt pe viata si pe moarte"

CSM Bucuresti joaca maine, cu TSKA Moscova, in Sala Polivalenta, de la ora 17.00, mansa tur a sferturilor de finala ale Ligii Campionilor, iar duminica viitoare este programat returul, in Rusia.

"Totul este imprevizibil in handbalul de astazi. Fiecare echipa isi doreste sa castige, cel care prinde cea mai buna forma in ziua meciului si isi foloseste la maximum inteligenta tactica, castiga. Toate competitiile sunt pe viata si pe moarte" - Gabriela Szabo, director general CSM Bucuresti.

Directorul general al clubului din Capitala a lamurit zvonurile potrivit carora odata cu schimbarea la nivelul administratiei Primariei Bucuresti, se va diminua si sustinerea de care se bucura CSM Bucuresti.

"M-au deranjat mesajele care au existat anul trecut in jurul clubului. Am avut intalniri de lucru cu actualul primar si i-am explicat ce brand puternic s-a construit la club si ca este nevoie de suport si sustinere. Ma bucur ca primarul a inteles mesajul nostru, este alaturi de noi si isi doreste performanta la echipa. Este nevoie de finantare constanta, liniara, stabilitate si continuitate" - Gabriela Szabo, director general CSM Bucuresti.

Citește și:
Reacția lui Nicușor Dan după temele trasate de PNL pentru București
Reacția lui Nicușor Dan după temele trasate de PNL pentru București
Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a reacționat joi, 2 februarie, la ultimatumul dat de PNL cu o zi în urmă, care a trasat pentru edil zece obiective de îndeplinit pentru următoarele...
Cum arată cele zece urgențe ale Bucureștiului pe care PNL i le-a dat ca temă lui Nicușor Dan, pentru a nu-i retrage sprijinul politic
Cum arată cele zece urgențe ale Bucureștiului pe care PNL i le-a dat ca temă lui Nicușor Dan, pentru a nu-i retrage sprijinul politic
PNL București a transmis miercuri seară, 1 februarie, o listă cu zece „urgențe” ale Bucureștiului dintre care primarul Capitalei Nicușor Dan trebuie să rezolve o parte dintre ele pentru...